Încă o demisie la Șoimii după meciul cu UTA. „Atmosfera s-a stricat după despărțirea de Ionuț Popa. Nu am motive să mai rămân”

Marius ANGHEL 03 Apr. 2016, 16:46 Campionat

Odată cu promovarea în eșalonul secund, conducerea Șoimilor Pâncota a apelat la fostul arbitru, Sorin Tarcea, în funcția de director sportiv. Timișoreanul a împărtășit mereu problemele echipei, dar a rămas pe „baricade” până sâmbătă, după ultimul meci al sezonului regulat, 0-3 la FC Brașov.

„Oficialul” și-a anunțat plecarea și asta pentru că: „Atmosfera s-a stricat după plecarea lui Ionuț Popa. Chiar dacă Mister a avut acea ieșire de după meciul cu UTA, jucătorii și restul vestiarului îl regretă. Am decis să-mi reziliez contractul de muncă, le-am comunicat deja acest lucru președintelui Piroș și domnului Monel Pîncotan, citymanagerul orașului Pâncota. Închei o etapă frumoasă din viață, mi-am făcut prieteni la Șoimii Pâncota, cu care sper că voi tine legătura și pe mai departe. Îi respect și-i admir pe jucători că se pregătesc și joacă în condițiile existente și dezinteresul manifestat față de această echipă de către oameni care ar fi trebuit să fie mai aproape de ei. În schimb, alte două-trei persoane care au ajutat dezinteresat clubul au fost îndepărtate”.

Sorin Tarcea spune că a dorit să plece imediat după oficializarea despărțirii de Ionuț Popa, dar fiindcă s-a implicat direct în organizarea deplasării de la Brașov a amânat momentul. „Nu port pică nimănui la Pâncota, chiar le doresc tuturor multă baftă pe mai departe, sper să-și îndeplinească obiectivul. Cât despre mine, cine știe, poate într-o zi voi mai reveni la club sau, poate, la o altă echipă din fotbalul arădean”, a încheiat fostul „fluieraș”.

VEZI PE CE LOC SE SITUEAZĂ‚ ȘOIMII PÂNCOTA ÎN PLAY-OUT ȘI CE PROGRAM ARE

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 03 Apr. 2016, 16:46 Campionat
Pe aceeași temă