„În mare măsură, Niculescu vine la Vâlcea”

Mihai Andries 31 Dec. 2012, 08:00 Campionat

Șefii de la Damila sunt pe cale de a bate palma cu Claudiu Niculescu, cel care aproape sigur va fi succesorul lui Erik Lincar pe banca tehnică a alb-verzilor. Cele două părți s-au înțeles verbal, urmând ca totul să fie parafat pe 3 ianuarie.

„Claudiu Niculescu a fost prima noastra opțiune atunci când am început să căutam un nou antrenor. Este adevărat că am discutat și cu alți antrenori, inclusiv cu Ovidiu Stângă, dar în momentul în care Claudiu și-a dat acordul de principiu pentru noul proiect Damila, atunci am încetat orice alte contacte. Mai ales acum, după ce el a refuzat un post de antrenor la Dinamo, pot spune că, în mare măsură, el va veni la Vâlcea. Mai sunt câteva mici detalii de pus la punct, dar sper ca imediat după Anul Nou să avem și înțelegerea scrisă rezolvată. Avem și acceptul patronilor, domnii Dan si Laurențiu Nitu, pentru aducerea lui pe banca tehnică și sper ca în câteva zile să finalizam discuțiile cu Claudiu Niculescu”,  a declarat Lucian Munteanu, președintele Damilei.

Claudiu Niculescu va avea însă o misiune extrem de  dificilă, de a îl face uitat în inimile jucătorilor și suporterilor pe fostul antrenor Erik Lincar, artizanul succeselor Damilei din 2012

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 31 Dec. 2012, 08:00 Campionat
Pe aceeași temă