„În 10 ani de antrenorat n-am avut atâtea ocazii într-un singur joc”

Marius ANGHEL 19 May. 2013, 14:50 Campionat

Unirea Slobozia continuă să rateze mult și să obțină puțin în meciurile de acasă. Lui Marin Dună îi este tot mai greu să-și explice reacțiile pripite ale elevilor săi în fața porții adverse. Antrenorul ialomițenilor continuă cu toate acestea să-și exprime încrederea totală în elevii săi.

„În 10 ani de antrenorat n-am avut atâtea ocazii într-un singur joc. Se poate vorbi și de ghinion și de lipsă de concentrare. Este greu să găsești explicații… Jucătorii și-au dorit victoria, au fost încărcați pozitiv, dovadă stând ușurința cu care am ajuns în careul advers. Am dominat categoric, iar, dacă s-ar face un calcul, posesia noastră ar fi în jurul a 70%. Din păcate, nu reușim să băgăm mingea în poartă.

Despre prestația arbitrilor nu vreau să vorbesc pentru că, indiferent de erorile acestora, la numărul de ocazii pe care le-am avut trebuia să învingem fără probleme. Am încredere în continuare în jucători pentru că atât la Galați, cât și astăzi, cu Farul, jocul a fost unul bun. Mergem la Dinamo și trebuie să venim cu puncte de acolo pentru că întâlnim o echipă situată sub noi ca joc și ca valoare.”, a spus după meci Marin Dună.

Articol și foto de Daniel Gheorghe

 

Marius ANGHEL 19 May. 2013, 14:50 Campionat
Pe aceeași temă