„Important este că promovăm foarte mulți tineri și asta se va vedea pe viitor”

26 Mar. 2012, 20:46 Campionat

Jucător emblematic la Dinamo București, Florentin Petre a agățat vara trecută ghetele în cui și și-a început cariera în antrenorat. Face echipă cu Ion Marin pe banca tehnică a „câinilor” mici și vizează construirea unei echipe competitive. „Avem cel mai tânar lot din toate cele trei ligi ale noastre si vrem sa crestem de la meci la meci. Nu vreau sa para insa ca invoc o scuza vorbind despre tineretea lotului. Nu am facut un joc foarte reusit in Bacau. Când pierzi cu 3-0 este dureros, nu ne asteptam la un scor chiar atât de mare”, a spus Florentin Petre dupa meciul cu FCM Bacau.

Adversar puternic

Oficialul lui Dinamo II considera ca „au fost câteva faze in care puteam sa marcam, dar am avut si ghinion. Am intâlnit o echipa a Bacaului buna, cu un antrenor care si-a asezat jucatorii foarte bine in teren si as dori sa-l felicit pentru felul in care i-a pregatit. Pentru noi, important este ca promovam foarte multi tineri si asta se va vedea pe viitor”. In paralel cu promovarea tinerilor din lot, „satelitul” lui Dinamo ia totusi in calcul si rezultatele, pentru ca are nevoie de puncte ca sa nu joace in hora retrogradarii: „speram sa nu avem probleme in acest sens. Ne asteapta un meci foarte greu etapa viitoare, acasa cu Viitorul Constanta”.

Amintiri frumoase

In drum spre autocar, solicitat sa faca poze alaturi de suporterii din Bacau ai lui Dinamo, Florentin Petre a rememorat si momentele in care s-a aflat pe teren impotriva FCM-ului. „Când jucam, am avut meciuri foarte grele si frumoase aici. Parca si vad ca stadionul era plin, oamenii din tribuna isi sustineau favoritii. Este pacat ca Bacaul nu mai are o echipa in prima divizie”, a spus Petre, care a transmis si un mesaj: „Din toata inima imi doresc sa vina timpul când sa va vad in prima liga iar. FCM Bacau a demonstrat ca merita acest lucru in toti anii in care a jucat in Divizia A. Exista resurse, sunt oameni care investesc, primarii… si nu ma refer numai in Bacau”.

Sursa: Deșteptarea

26 Mar. 2012, 20:46 Campionat
Pe aceeași temă