„Îmi doream să dau gol, am reușit și sper să o țin tot așa”

01 Apr. 2012, 22:42 Campionat

Callatis Mangalia a bifat cea dea treia victorie consecutivă în acest retur de campionat după succesul, 3-1, de la Ghermănești, cu FC Snagov. Constănțenii au marcat în acest meci trei goluri, cele mai multe dintr-o dispută, până acum înscriind de câte două ori, și cu Delta și cu Gloria.

Nicolae Hertu, jucător împrumutat de la Viitorul Constanța, a fost primul care a perforat poarta lui Marius Iorga. Atacantul l-a lobat pe portarul ilfovenilor, în minutul 18, după ce a scăpat singur cu acesta. Pe lângă gol, Hertu a mai avut câteva ocazii bune de a mai înscrie, iar de alte câteva ori a fost surprins în offside.

„A fost un meci greu, ca toate meciurile, bine că am câștigat și am luat 3 puncte. Asta era cel mai important. N-am mai dat gol de mult, n-am prea jucat în tur. Îmi doream să dau gol, am reușit azi și sper să o țin tot așa.”, a spus atacantul la finalul partidei câștigate de echipa sa.

Deși a avut un rol important în victoria Callatisului, Hertu a fost schimbat după 67 de minute, cu Adrian Crăciun, cu toate că a fost unul dintre cei 5-6 fotbaliști anunțați de Mugurel Cornățeanu ca fiind rezerve ce au avut prilejul că demonstreze că pot mai mult. „Trebuie să dea credit la toată lumea, să joace toată lumea. Nu m-a odihnit pe mine, ci pe Radu Doicaru pentru meciul de miercuri.”, a explicat atacantul folosirea sa din primul minut, ca mai apoi să spună că, deocamdată, Doicaru e titularizat pe drept: „E normal pentru că turul campionatului s-a terminat cu el vârf, a început cu el, a jucat bine… Când o să-mi vină rândul, dacă demonstrez, rămân acolo, dacă nu, nu.”

În final, Hertu era încrezător că echipa se va salva 100% de la retrogradare și cu aceiași încredere a vorbit și despre viitorul său: „Eu zic că pot să fac pasul mult mai sus de aici, nu neapărat la Viitorul, dar vom vedea ce va fi la vară.”

Cu cele 3 victorii din retur, Callatis Mangalia a acumulat, după 18 etape, 26 de puncte. Evoluția bună a echipei constănțene a urcat-o pe locul 7 în clasamentul Seriei I.

1 gol a marcat Nicolae Hertu în acest campionat, cel cu FC Snagov, din acest retur fiind împrumutat de la Viitorul la Callatis

6 goluri are Radu Doicaru înscrise în cele 18 etape scurse până acum în Liga a II-a

Articol și foto de Marius ANGHEL

01 Apr. 2012, 22:42 Campionat
Pe aceeași temă