Ilie Poenaru a transmis un mesaj categoric pentru FRF: „Este foarte cald, se poate întâmpla ceva. Jucătorii nu pot să respire”

Octavian Vasilescu 11 Aug. 2018, 14:29 Campionat
Ilie Poenaru a transmis un mesaj categoric pentru FRF:

Antrenorul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a declarat după victoria răsunătoarea cu Daco-Getica, scor 5-0, că mai are nevoie de un atacant. A fost cea mai clară victorie din acest început de campionat. Tehnicianul ilfovenilor a mai spus că jucătorii sunt storși din cauza temperaturilor foarte ridicate.

„La Mioveni, sincer vă spun, nu trebuia să pierdem (n.r. în prima etapă). Am luat măsuri, am lucrat, am fost mai organizați și am făcut lucrurile cum trebuia să le facem. Îi felicit pe jucători că au dat dovadă de maturitate în defensivă. Încă îmi doresc un atacant, dar lucrăm de așa manieră. Avem calitate în linia mediană și profit de chestia asta. Chiar și după acest meci am cerut conducerii un atacant.

Este foarte cald la nivelul solului. Jucătorii sunt storși în pauza de apă. Se poate întâmpla ceva. Nu sunt niște ore normale, nu poți să pui în practică ceea ce lucrezi, pentru că jucătorii nu pot să respire”, a declarat Ilie Poenaru, pentru Sport Total FM.

Octavian Vasilescu 11 Aug. 2018, 14:29 Campionat
Pe aceeași temă