Ieșenii au vrut să boicoteze deplasarea la Constanța

25 Nov. 2011, 10:06 Campionat
Ieșenii au vrut să boicoteze** deplasarea la Constanța

Nemulțumiți de faptul că nu și-au primit drepturile salariale pe luna octombrie și nici bonusurile promise de conducere la începutul campionatului, mai mulți jucători de la CSMS Iași au intenționat în această săptămână să boicoteze deplasarea din ultima etapă a turului, la Constanța.

Cel puțin asta susține antrenorul echipei ieșene, Ionuț Popa, care afirmă că nu-și mai poate motiva jucătorii, în condițiile în care aceștia nu și-au mai luat banii de mult timp.

„Jucătorii mârâie tot timpul că nu au chiria plătita, că sunt întârzieri la salarii, că nu au încasat niciun bonus. Unii jucători au propus chiar să nu se facă deplasarea la Constanța. După ce ca am probleme cu ei ca fotbaliști, trebuie să mă mai confrunt și cu problemele lor din afara terenului. Vladu, de exemplu, mi-a spus că renunță la chirie, își trimite familia acasă și vine să se mute în cantonament, pentru că nu vrea să mai dea bani de la el pentru chirie. De prime nu mai vorbesc. Oricum, la ce rezultate am avut noi, ce bani să mai cerem? Mi-e și rușine să le cer drepturile. Oricum, nu asta este treaba mea. Eu trebuie să antrenez echipa. Normal ar fi să vină cineva din conducerea clubului să vorbească cu ei, să-i liniștească, pentru a putea lucra în liniște la echipă”, a declarat antrenorul Ionuț Popa.

Managerul Leo Grozavu a precizat că jucătorii nu motive să se plângă, întrucât au întârzieri de doar 10 zile la salariile aferente lunii octombrie.

„E adevărat că sunt întârzieri la chirii, că nimeni nu a încasat bonusurile, dar la salarii nu sunt decât 10 zile de întârziere. La meciul cu Dunărea Galați, jucătorii erau cu banii la zi”, a spus Leo Grozavu.

In total, jucătorii ieșeni au de încasat bonusuri de aproximativ 20.000 de euro, iar salariile lunare sunt de aproximativ 150.000 de lei, cu tot cu taxele la bugetul statului.

articol scris de Narcis Pohoață

25 Nov. 2011, 10:06 Campionat
Pe aceeași temă