Iancu: „Poli l-a scos pe Goga din sărăcie!”

22 Aug. 2011, 10:13 Campionat
Iancu:**

Poli Timișoara a debutat cu dreptul vineri, în liga secundă, 2-0 cu FC Bihor, însă Marian Iancu nu e mulțumit de prestația tuturor jucătorilor. Patronul lui Poli a pus ieri tunurile pe vedeta echipei, Dorin Goga.

Fotbalistul de 27 de ani a fost integralist în meciul cu FC Bihor și s-a remarcat printr-o execuție spectaculoasă pe final de meci, însă portarul orădean Pogacsics a reușit să evite golul de 3-0 pornit din gheata lui Goga.

Goga a jucat bine când a vrut el. Cu Bihorul am văzut foarte multă indolență, lipsă de angajament și de concentrare din partea lui. Clubul acesta l-a scos din sărăcie și avem pretenția să ne respecte în acești doi ani cât mai are contract cu noi. Dacă nu va arăta că respectă Politehnica, va avea de pierdut. El vrea să joace pe 4-5 sute de mii pe an, însă de la Poli poți să pleci la un salariu mai mare doar dacă ești profesionist. Dacă se va interesa cineva de el, ca să îl achiziționeze, eu voi spune adevărul„, a afirmat Iancu, după care a precizat că vârful e indolent și la antrenamente: „Sunt câteva acte de indisciplină crasă în ultimele săptămâni. E posibil să luăm măsuri împotriva lui, o să vorbesc și cu Vali Velcea, am unele date că și la antrenamente e la fel„.

De trei săptămâni vrea să fie liber

Goga încearcă să devină jucător liber, iar pentru aceasta a depus memoriu la LPF în urmă cu trei săptămâni, dar cei de acolo întârzie inexplicabil să ofere un verdict.

Iancu spune că nu îl deranjează faptul că Goga a depus memoriu, ci atitudinea jucătorului: „Sepsi are memoriu depus de opt luni, însă pe teren se comportă ca un profesionist. Eu nu amestec lucrurile. Sepsi a stat o perioadă la echipa a doua, dar a fost reprimit și își face bine treaba. Antrenorii au doar cuvinte de laudă la adresa lui„. Goga nu a putut fi contactat până la închiderea ediției.

Țin foarte mult la Goga, m-am și contrat cu Răzvan Lucescu din cauza lui, dar acum nu înțelege că trebuie să dea totul pentru Poli”, Marian Iancu, președinte Poli Timișoara

88 de apariții are Goga
în tricoul lui Poli, în toate competițiile

25 de goluri a înscris Goga pentru Timișoara în 3 ani, în Liga I

22 Aug. 2011, 10:13 Campionat
Pe aceeași temă