Ialomițenii încing lupta pentru promovare

Mihai Andries 17 Mar. 2013, 15:58 Campionat
Ialomițenii încing lupta pentru promovare

La Slobozia s-a vorbit toată săptămâna despre victorie, dar puțină lume a crezut cu adevărat că vorbele se pot transforma în fapte. În fața a peste 1000 de spectatori, Unirea a făcut cel mai bun meci al său în acest campionat.

Tonul l-a dat „tânărul” Mihalcea care a reluat puțin pe lângă o centrare a neobositului Toma ( 19 ). Același Mihalcea n-a mai ratat ținta în minutul 25 când l-a învins pe Bunduc cu o lovitură de cap după centrarea lui Ibrian. În replică, Ciocâlteu trage extreme de periculos (28), iar Stan scoate de pe linia porții. Un minut mai târziu Brăila egalează: lovitură de colț și căpitanul Bosoi pune capul pentru 1-1. Tot oaspeții au o ocazie în ultimul minut al primei părți, dar centrarea de pe dreapta a lui Bosoi este reluată de Pungă în brațele lui Dobre. Slobozenii pun tunurile pe adversari din startul reprizei secunde, iar în minutul 52 vine golul desprinderii.

Roșu centrează în careu din lovitură liberă , iar Romeo Soare declanșează bucuria galben – albaștrilor după încă o lovitură de cap inspirată. Proaspăt intratul Dumitru Gheorghe testează rezistența barei (55), iar la faza imediat următoare Toma îl imită. Tot „Țâcă” Toma adduce și golul de 3-1 după o pătrundere în careu pe lângă o apărare brăileană adormită. Liderul pare sufocat și reușește să miște abia în minutele de prelungire. Bosoi realizează „dubla”, dar e prea târziu. Slobozia dovedește că locul 7 ocupat în tur n-a fost un foc de paie și tulbură serios apele în fruntea clasamentului. Totul sub privirile unui public din ce în ce mai entuziast căruia conducerea i-a pregătit o surpriză: sâmbătă, 23 martie, la Slobozia vine pentru un meci amical prim-divizionara Petrolul Ploiești.

UNIREA SLOBOZIA – CF BRĂ‚ILA 3-2
Marcatori: Mihalcea ”25, R. Soare ”53, C. Toma ”78 / Bosoi ”29, ”90+2

L. Dobre – S. Stan, R. Soare (cpt.), G. Lazăr, C. Toma – C. Roșu, Macare, L. Mihai (Ivașcă ”64), Ibrian – M. Jianu (D. Gheorghe ”52), Mihalcea (M. Luca ”82)
Antrenor Marin Dună

Bunduc – Bosoi (cpt.), I. Bălașa, L. Ivan, D. Sânmărtean – Frunză (Ndigwe ”80), Ochia, R. Neagoe (M. Voicu ”60), Pungă – Ciocâlteu, Bg. Rusu (Bălțoi ”68)
Antrenor: Alin Pânzaru

 

Articol scris de Daniel GHEORGHE

 

Mihai Andries 17 Mar. 2013, 15:58 Campionat
Pe aceeași temă