„I-am surprins pe vâlceni că am jucat avansat”

11 Sep. 2011, 16:05 Campionat

Secundul maramureșenilor, Ciprian Dorobanțu spune că i-a surprins pe vâlceni prin tactica avansată. „Veneam după o perioadă apăsătoare pentru noi, dar am venit la Vâlcea să câștigăm. Știam că după o victorie în deplasare, la UTA, o echipă cu renume, apare o euforie, care probbail adurat prea mult. Am jucat curajos, era presiune psihică pentru gazde să joace la victorie, știa că nu va avea răbdare. Vâlcea mi-a plăcut mult, o eo echipă tânără, dispusă la efort, dar i-am surprins printr-un joc avansat, la care nu cred că se așteptau”.

Dorobanțu crede că și directorul tehnic Tătăran, demis cu câteva zile înaintea jocului, are și el un merit în primul succes al FC Maramureș din acest sezon.

„Când se peterece o schimbare, are loc și un șoc, dar este și munca domnului Tătăran în ce s-a petrecut la Vâlcea. Urmărindu-i pe cei de la Vâlcea, am făcut o schimbare de sistem, le știam bine calitățile și părțile vulnerabile. În partea a doua, am mai panicat puțin, am avut și șansă, dar și ghinion la situațile pe contraatac, în care puteam câștiga. A fost șansa noastră că a fost meciul de la Arad televizat, știam bine ce joacă Vâlcea. Diferențele valorice sunt mici, o echipă care câștigă azi, mâine poate să piardă, când pornești favorit și 90% te crezi învingător, atunci poți pierde, totul e o problemă mentală”
.

Articol scris de Adi Georgescu

11 Sep. 2011, 16:05 Campionat
Pe aceeași temă