„I-am avertizat pe jucători că Tulcea câștigă cu probleme de arbitraj” Ce îi spune Popa lui Crăciunescu

24 Mar. 2012, 18:29 Campionat

Antrenorul lui CSMS Iași, Ionuț Popa, a declarat la finalul meciului cu Delta Tulcea că și-a avertizat jucătorii că vor avea probleme cu arbitrii.

„I-am avertizat pe jucători că Tulcea câștigă ba din 11 metri, ba cu jucător eliminat la adversar și am avut dreptate. Am avut un 11 metri care s-a văzut și de pe lună. Păi la acea fază Milea a ieșit accidentat. Credeți că a refuzat el să mai joace? Domnul Crăciunescu ar trebui să vadă caseta meciului și după aceea să ne critice pe noi. Orice arbitru vedea acel penalti. Eu nu înțeleg de ce se fac astfel de greșeli. Mă așteptam ca în ultima perioadă să se facă lumină în arbitraj, cei care greșesc să fie dați afară și să fie aduși copii tineri. De ce muncim noi ca proștii să vină alții să-și bată joc? Când vor fi eliminate aceste greșeli care duc la rezultate nedrepte?”, a spus Ionuț Popa.

Tehnicianul a explicat de ce l-a lăsat pe Petrovici să bată penalti-ul. „Petrovici este jucătorul care lovește mingea cel mai bine. El era desemnat să bată penalti-ul. Cât privește cartonașul roșu pe care l-a luat, au fost 7-8 faulturi mai dure făcute de tulceni și nesancționate. Petrovic a făcut un fault de joc și a luat al doilea galben. E dureros să pierzi într-o asemenea manieră, după ce ratezi un penalti și primești gol în inferioritate numerică”, a precizat Popa.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Eduard BLAGA

24 Mar. 2012, 18:29 Campionat
Pe aceeași temă