Hămbășan cere ajutor de la autorități: „Încă nu avem un buget stabilit”

09 Jul. 2012, 18:40 Campionat
Hămbășan cere ajutor de la autorități:**

Ioan Hămbășan, președintele grupării de pe „Municipalul” sibian, speră ca, alături de echipă, să vină câțiva oameni de afaceri pentru a o susține financiar.

„Pe data de 17 iulie vom participa la o întâlnire cu mai mulți oameni de afaceri sibieni și sperăm să îi convingem să ni se alăture. Ne dorim ca implicarea Primăriei și a Consiliului Local în viața echipei să fie cel puțin la nivelul anului trecut, pentru că avem mare nevoie de sprijin. De asemenea, sperăm ca și Consiliul Județean să ne sprijine. Pentru moment, situația nu este una de invidiat, pentru că încă nu avem un buget stabilit pentru ediția de campionat 2012/2013. Din aceste motive, am pierdut deja câțiva jucători buni. Ne dorim, de asemenea, să fim lăsați să ne facem treaba în liniște, să nu mai fim șicanați de anumite persoane care nu ne vor binele”, a declarat Ioan Hămbășan.

Acesta a vorbit și despre colaborarea cu noul antrenor, Dorin Zotincă.

„Am ajuns la o înțelegere cu domnul Dorin Zotincă pentru preluarea echipei. El este antrenorul echipei CSU Voința pentru sezonul viitor, obiectivul fiind clasarea pe unul din primele 5 locuri. Sunt nerăbdător să văd cum vor decurge lucrurile, pentru că, în viața echipei noastre, a intervenit acest moment neplăcut, retrogradarea din Liga I. Suntem în faza în care încercăm să alcătuim un lot competitiv. La trialul de sâmbătă am văzut câțiva tineri de perspectivă și încercăm să-i convingem să semneze cu CSU Voința”
, a mai spus oficialul Voinței.

Articol scris de Dragoș POPESCU

09 Jul. 2012, 18:40 Campionat
Pe aceeași temă