Guardia Rosso-Nero, alături de Sorin Ciobanu în conflictul cu Rufă. Suporterii reșițeni i-au arătat spatele patronului Metalului

Marius ANGHEL 01 Mar. 2015, 15:31 Campionat

La primul meci oficial din 2015, Metalul Reșița a fost încurajată din tribune de aproximativ 700 de spectatori, care în final s-au bucurat de victoria la limită în fața echipei FC Bihor, scor 1-0, și de cele trei puncte ce i-a dus pe jucătorii lui Daniel Oprița la un singur punct în spatele liderului Seriei a II-a, ACS Poli.

Totuși, nu toate lucrurile au fost bune și frumoase pe parcursul jocului. De exemplu, galeria reșițeană Guardia Rosso-Nero și-a încurajat favoriții, așa cum i-a obișnuit de când evoluează în Liga 2, însă cu excepția minutului 6 al partidei cu FC Bihor. Atunci, membrii grupării au ales să protesteze prin tăcere, timp de un minut și s-au întors cu spatele la teren (foto principal)!

GRN și-a explicat gestul prin plecarea „numărului 6″ de la Reșița, fundașul central Sorin Ciobanu, cel care a intrat în conflict cu patronul Cătălin Rufă și acesta nu i-a mai prelungit contractul jucătorului care a expirat în decembrie 2014! Totul a pornit de la mesajul postat de fotbalist pe pagina sa de Facebook la adresa lui Rufă: „Cu toții știm că Reșița nu are nevoie de rufe, ci doar de costume, precum domnul Stepanescu”.

În altă ordine de idei, meciul cu FC Bihor a fost urmărit și de liderul ultrașilor reșițeni, Marcel Gușcă. Totuși, înfocatul suporter al Metalului nu a putut sta în mijlocul Guardiei Rosso-Nera, deoarece are interdicție să pătrundă pe stadion, însă și-a urmărit favoriții din teren din afara arenei.

Altfel, la finalul jocului câștigat sâmbătă, antrenorul Daniel Oprița a avut un mesaj și pentru suporterii prezenți pe stadion: „Mulțumesc publicului că a fost alături de noi și a înțeles situația grea prin care am trecut în această perioadă. Acum lucrurile s-au rezolvat!”.

Articol scris de Florin ȘTIUBE
Foto: Express de Banat

Marius ANGHEL 01 Mar. 2015, 15:31 Campionat
Pe aceeași temă