Grădinariu și Todea au făcut pe spionii la meciurile următorilor doi adversari ai „Bătrânei Doamne”

Marius ANGHEL 10 Apr. 2018, 14:49 Campionat
Grădinariu și Todea au făcut pe spionii** la meciurile următorilor doi adversari ai

Ionuț Popa nu lasă nimic la voia întâmplării în încercarea de a menține UTA în Liga 2. Directorul tehnic al „roș-albilor” a avut spioni la partidele următorilor adversari ai lui Buia et. comp., urmând să primeasă fișe detaliate privind cele întâmplate joi și vineri, la Ștefăneștii de Jos, respectiv Motru.

În etapa desfășurată înainte de Paști, cea în care UTA și-a luat fără joc punctele cu Olimpia Satu Mare, Sportul Snagov a întânit-o pe teren propriu pe FC Argeș, iar Pandurii Târgu Jiu pe Dunărea Călărași. În ambele dispute s-au impus oaspeții, cu 2-1, respectiv 3-0, sub ochii lui Codru Grădinariu și Cristian Todea.

Aflat la cursurile Licenței A UEFA la București, directorul general al „Bătrânei Doamne” a avut prilejul să spioneze formația lui Valeriu Răchită, pe care arădenii o vor întâlni duminică, la ora 11:00, la Șiria.

„Fără îndoială, Argeșul a jucat mai bine și a meritat victoria, dar asta nu înseamnă că Snagovul nu-și poate schimba fața la meciul de la Șiria. De fapt, mai au un meci și joi, acasă cu Brăila, când și-ar putea reface moralul înainte de a juca împotriva noastră. Deocamdată, pot spune că e o formație de pluton, cu câțiva fotbaliști interesanți în special de la mijloc în sus, ca Radu, Bustea, Ferfelea și Ilie, însă au și doi fundași centrali ceva mai lenți. Restul detaliilor i le voi comunica lui Mister, vrem să fim pregătiți din toate punctele de vedere pentru disputa de duminică”, a menționat Grădinariu.

În Vinerea Mare, Cristian Todea a luat drumul orașului gorjean Motru, acolo unde liderul nu a avut probleme în a-și adjudeca victoria cu Pandurii Târgu Jiu. De altfel, după etapa dinaintea Paștelui, trupa pregătită de Adrian Bogoi e noua „lanternă roșie” a ligii secunde și are și alte probleme în afara celor legate de rezultate.

UTA va da piept cu Pandurii pe 21 aprilie, în cadrul etapei cu numărul 30, înainte de marele derby cu ASU Poli, programat la mijlocul săptămânii, cel mai probabil pe 25 aprilie.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 Apr. 2018, 14:49 Campionat
Pe aceeași temă