Gol atipic pentru Strătilă în Liga 2: „Nu e neapărat o surpriză pentru mine”. Cât trebuie să mai aștepte Afumațiul pentru a bate UTA

Marius ANGHEL 25 Sep. 2016, 17:10 Campionat
Gol atipic pentru Strătilă în Liga 2:

După partidele din rundele trecute, Roland Nagy spunea că se așteaptă mai mult de la „piesele grele”, iar sâmbătă una dintre ele l-a răsplătit cu golul de trei puncte din meciul cu CS Afumați, scor 2-1.

Sorin Strătilă a înscris cu capul, un procedeu mai rar întâlnit la el, sau cel puțin de când este în „alb-roșu”. De fapt, chiar mijlocașul de bandă ne lămurește: „Din cele patru goluri înscrise de mine în Liga 1, două la Astra și două la Dinamo, trei sunt cu capul, așa că nu e neapărat o surpriză pentru mine. Până la urmă, mai important este că am câștigat, mai ales că știam și le-am și spus băieților că vom întâlni o echipă bună. Verdeș, Olariu sau Zaharia, chiar dacă acesta din urmă nu a jucat azi dar cu care am fost coleg la Chiajna, sunt fotbaliști care pot face oricând diferența, dar s-a văzut că în ansamblul său Afumațiul e o echipă periculoasă. I-am respectat și-i respectăm pentru jocul lor bun, dar le-am transmis și lor cu această ocazie: >. Mai trebuie să aștepte un an, doi, până să ne bată. Acum e greu”.

Totuși, experimentatul fotbalist recunoaște că echipa sa a avut ceva probleme, mare parte a lor cauzate de „fluierași”, așa cum s-a mai întâmplat în debutul acestui sezon. „Ne-am făcut și noi meciul greu, sau mai bine spus arbitrul. În primul rând, nu a dat acel penalty clar la mine pentru un fault evident, contactul auzindu-se până în careul celălalt. Când am rămas în zece ne-a fost și mai greu, iar cartonașul roșu iar a fost ceva exagerat. Nu mai înțelegem nici noi nimic. Cu Mioveniul a fost fault la 2 metri în afara careului, iar arbitrul l-a mută în careu și a dictat penalty împotriva noastră, la Brașov nu mai zic ce ne-au făcut arbitrii, astăzi așa…Dar, până la urmă, nu ne rămâne decât să muncim și să rămânem acolo sus împotriva tuturor. Cel puțin până mâine suntem pe locul  2, ne așteaptă un meci foarte greu la Sfântu Gheorghe, apoi vine Juventus și mergem la Satu Mare. În plus de asta, obiectivul în Cupă este să aducem o echipă de Liga 1 la Arad”, a adăugat „SS”-ul.

Strătilă este la primul gol stagional pentru UTA și al doilea fotbalist al arădenilor, după Jorza, care înscrie într-un meci oficial și nu evoluează în atac.

CITEȘTE și: Burlă și-a schimbat ghetele pentru o repriză bună și asistul câștigător: „Să rămânem sus și să promovăm!”

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 25 Sep. 2016, 17:10 Campionat
Pe aceeași temă