Gloria defilează în Liga 2!

18 Oct. 2011, 19:57 Campionat
Gloria defilează** în Liga 2!

Gloria Bistrița a câștigat partida cu Gaz Metan Severin, scor 2-1, consolidându-și poziția de lider. Bistrițenii au întors rezultatul și au ratat multe ocazii într-un meci pe care l-au dominat categoric.

Meci de totul sau nimic pentru cei din Severin, care dacă pierdeau la Bistrița ieșeau practic din lupta pentru promovare. Au venit motivați și au început perfect meciul, dând senzația că pot mult, în fața unor bistrițeni care au început crispați meciul. În minutul 22, Irimia arată că evoluția cu Turda a fost o întâmplare și primește un gol mult prea ușor: șut de la 25 de metri, pe jos, a lui Vigariu (0-1). Jucătorii Gloriei se dezmorțesc târziu, Keita încearcă mult dar nu prea are cu cine, Feher și Anton trag de departe dar fără țintă. Pauză și un avantaj minim nesperat pentru oaspeți.

La reluare, Cafasso rămâne la cabine iar intrarea lui Constantin dă elan Gloriei și pe partea stângă. Intră și Curtuiuș, care n-avea să fie însă omul cu golul ci omul cu pasele de gol. Mai întâi, reia perfect pentru golul lui Voinea, după o fază ce-a pornit de la Năstase (1-1). Presiunea crește, la felul și numărul ratărilor. Mărginean trimite în bară din șase metri (`82) iar apoi Curtuiuș nu poate înscrie din fața porții (`84). Avea să fie gol în minutul 87, când același om cu pasa de gol, Curtuiuș, prelungește pentru Predescu, care înscrie cu ajutorul barei și risipește de tot Gazul. 2-1, victorie dramatică dar meritată și trei puncte care consolidează fotoliul de lider al echipei lui Manea.

Gloria Bistrița – Gaz Metan Severin 2-1 (0-1)
A. Voinea (65), Predescu (86) / Vigariu (23)

I. Irimia – Peteleu, Reano, V. Năstase (cpt.), Cafasso (’46 C. Constantin) – Keita (’67 Predescu), Feher (’55 Curtuiuș), R. Mărginean, P. Anton, Velcovici – A. Voinea
Antrenor: Nicolae Manea

Ștețca – Mitic (’89 Trifu), Bălău, Vârtic, Cosic – Mirescu, Vigariu (cpt.), Olah, Neacșa – Bițiș (’59 Moutinho), Vancea (’78 Mitroi)
Antrenor: Cosmin Bodea

Sursa: Sportul Bistrițean

18 Oct. 2011, 19:57 Campionat
Pe aceeași temă