Gligor – dărâmat seara, fericit dimineața

12 May. 2012, 18:46 Campionat
Gligor** - dărâmat seara, fericit dimineața

În ciuda înfrângerii rușionase în fața celor de la FC Maramureș, au fost și utiști cărora nu poți să le reproșezi prea multe. Alin Gligor este unul dintre ei, fundașul arădean evoluând bine în defensivă și a pus în două-trei rânduri în pericol poarta adversă în urma fazelor fixe. La fnalul partidei de vineri seara, „Tsunami” era dărâmat: „E o zi neagră în viața echipei mele. Am pierdut după un joc bun, nemeritat, din păcate. La fazele fixe se știe că se cam poate întâmpla orice, din nefericire s-a întâmplat ca adversarul să câștige la singurul șut pe poartă. Păcat că s-a întâmplat așa, înfrângerea vine într-un moment total nepotrivit pentru noi. Fotbalul te pedepsește când ți-e lumea mai dragă. Am pierdut șase puncte cu Baia Mare, patru cu Vâlcea…E greu, dar nu avem ce face, totul e tardiv acum”, a spus Gligor, care a mai ținut să precizeze că asistentul Marica ar fi recunoscut că ar fi trebuit dictat penalty la hențul lui comis de Duruș după șutul din apropiere al lui Mara.

„Textilistul” mai crede că, în ciuda faptului că obiectivul e ca și ratat în acest moment, UTA e obligată să termine cu fruntea sus sezonul: „Mai sunt patru meciuri. În primul rând, mergem să ne spălăm onoarea la Oradea, să câștigăm și vom vedea în vară ce va fi. Se va trage linie și vedem unde am greșit cu toții. Acum, suferimța e mare, fiindcă ne-am dorit enorm să ajungem în prima ligă. Poate, reușim la anul…”

Acasă, soția și prietenii au încercat să-l consoleze pe utist, care, spre dimineață, avea să uite total de fotbal. „Din cauza gândurilor negre, am adormit după ora 3, iar la ora 5, mă aflam deja cu soția la Clinica Genesis. În această dimineață, la ora 10, am devenit pentru prima oară tătic, sentimentul e unic, sunt atât de fericit…”, ne-a mărturisit Alin Gligor. Cu două săptămâni mai repede decât era programat, soția Monica i-a oferit fotbalistului o fetiță, care a primit nota 10 la naștere. Mara Gligor cântărește 3,4 kilograme și a primit deja multe vizite din partea membrilor familie și prietenilor proaspeților părinți.

Sursa: Sport Arad
Foto: Sergiu Daniel GIURGIU

12 May. 2012, 18:46 Campionat
Pe aceeași temă