Gio e convins: „Luăm toate punctele până la pauza de iarnă”

Mihai Andries 31 Oct. 2012, 16:23 Campionat
Gio e convins:** „Luăm toate punctele până la pauza de iarnă

UTA și-a revenit miraculos și obținând 14 puncte în ultimele șase confruntări și a ajuns la o singură lungime de undă de un loc promovabil. E drept, „textiliștii” au și un meci mai mult disputat în comparație cu echipele din fața sa, dar pe care îl vor „recupera” la finalul acestei săptămâni. Arădenii vor lua cealaltă pauză forțată chiar în ultima rundă a turului, drept pentru care, începând cu weekendul ce urmează, trupa lui Falub se va afla în fața a trei meciuri importante, poate chiar decisive în economia luptei pentru accederea în primul eșalon.

Prin prisma creșterii evidente din jocul „textiliștilor”, dar și a adversarilor abordabili din luna noiembrie, toată lumea vorbește în Calea Aurel Vlaicu despre un parcurs fără greșeală. „Să nu se înțeleagă faptul că am uitat meciurile mai puțin reușite din startul campionatului și punctele pierdute pe drum, dar ne bucurăm de momentul bun și de cele trei victorii consecutive. Echipa și-a revenit, jucătorii au un moral bun și eu zic că luăm toate punctele până la pauza de iarnă. Am mare încredere în antrenori și jucători și dacă acumulăm 25 de puncte cred că vom fi într-o poziție bună pentru a ataca promovarea în retur”, ne-a declarat Giovanni Catanzariti.

„Bătrâna Doamnă” le va mai întâlni în acest an pe Voința Sibiu și FC Bihor pe teren propriu și pe FC Maramureș, în deplasare.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 31 Oct. 2012, 16:23 Campionat
Pe aceeași temă