Gigi Becali, convins să investească într-o echipă din Liga 2. „Discuțiile au avansat. Proiectul e amplu, suma e consistentă”

Marius ANGHEL 01 Jul. 2018, 18:16 Campionat
Gigi Becali, convins să investească într-o echipă din Liga 2.**

Ultimul proiect al celor de la FCSB începe să prindă contur. Valentin Budeanu, vicepreședintele clubului Academica Clinceni, echipa din Liga 2 la care Gigi Becali și Vasile Geambazi vor să investească, a vorbit despre pașii în față făcuți în ultima vreme.

FCSB nu se mulțumește cu satelitul care joacă în Liga 3 și vrea să mai aibă o altă echipă la care să-și rodeze jucătorii și să-i facă să prindă experiență la un nivel decent pentru vârsta lor. Astfel, Gigi Becali și Vasile Geambazi au convenit, la insistențele celui de-al doilea, să investească în Academia Clinceni, echipa care de ani buni pendulează la mijlocul clasamentului în Liga 2. Cum clubul din Ilfov e sărac din punct de vedere financiar și nu-și propune niciodată obiective mărețe, banii celor de la FCSB se încadrează perfect.

Deși Becali spunea că suma cheltuită în fiecare an nu va fi mare, urmând să se ridice la 150.000  – 200.000 de euro, unul dintre oficialii ilfovenilor spune, totuși, că suma va fi una „consistentă”, după ultimele discuții. Potrivit lui Vali Budeanu, proiectul e ceva mai amplu decât se credea inițial. „Dacă până acum colaborarea consta doar în împrumuturile unor jucători, acum discuțiile au avansat și, în momentul de față, am pornit un proiect mai amplu. Mai exact, un ajutor financiar, o sumă consistentă care să ne asigure stabilitatea pentru sezoanele următoare. Domnul Becali și Vasile Geambazi au înțeles că e nevoie de o echipă de Liga 2 unde să-și expună talentele. E o listă mai amplă de jucători ai Stelei (n.r. – care pot pleca spre Academica Clinceni), a spus Budeanu, la radio Sport Total FM.

Marius ANGHEL 01 Jul. 2018, 18:16 Campionat
Pe aceeași temă