Gica Dobrin: „De trei etape se greșește constant împotriva noastră”

Mihai Andries 27 Nov. 2012, 15:54 Campionat
Gica Dobrin: „De trei etape** se greșește constant împotriva noastră

FC Argeș a pierdut cu scorul de 2-0 meciul disputat în deplasare cu cei de la FC Olt Slatina în ultima etapă de campionat numai că această înfrângere a fost conturată pe seama unor mari greșeli de arbitraj. Despre acest meci am stat și noi de vorbă cu președintele echipei din Pitești, Gica Dobrin, aceasta considerând că nu este deloc normal că împotriva echipei noastre se comit greșeli de arbitraj în mod sistematic.
 
Cum a fost jocul de la Slatina?

Nu avem ce să comentăm cu privire la jocul băieților. Aceștia au încercat să joace cât mai bine și cred că au avut mai multe ocazii de a marca. Din păcate, noi am irosit o serie de ocazii de a puncta, dar în momentele în care am reușit să marcăm mingea a fost scoasă din poartă de deciziile arbitrilor.

Cum vi s-a părut prestația arbitrilor?

Nu îmi place mie să comentez aceste probleme, dar este clar că au fost comise foarte multe greșeli de arbitraj și toate în defavoarea echipei noastre. Nu mi se pare deloc normal ce se întâmplă pentru că sunt greșeli mari împotriva echipei noastre. Este deja al treilea meci consecutiv în care sunt comise greșeli împotriva formației noastre. Nu este deloc o situație plăcută nici pentru jucători și nici pentru finanțatorul echipei. În aceste condiții nici noi nu mai știm ce să mai facem.
 
Credeți că este ceva voit?

Mie îmi place să cred că nu este deloc o campanie împotriva echipei noastre și că aceste greșeli de arbitraj vin din slaba pregătire a anumitor arbitri, dar Cătălin Barbu este de altă părere. Acesta a subliniat că este o campanie ce se desfășoară împotriva echipei noastre, dar eu sper să nu fie așa. Nu cred că am deranjat pe nimeni prin jocul nostru sau prezența noastră, dar la asta te duce gândul când vezi asemenea greșeli de arbitraj împotriva noastră

Jucătorii cum se simt după un asemenea meci?

Nici ei nu mai știu ce să mai spună. Sunt foarte îngrijorați și foarte triști. Vă dați seama că muncesc, se antrenează și încearcă să facă tot ce e posibil să adune cât mai multe puncte, dar nu reușesc să strângă și ei punctele necesare. Era o foarte mare supărare după meciul de sâmbătă de la Slatina și este ceva normal.
 
Ce măsuri veți lua?

O să mergem și noi la comisii să ne susținem cauza cu probe video, dar nu știu ce se va întâmpla. Degeaba este un arbitru suspendat pentru că noi oricum nu ne primim punctele înapoi. Aceste puncte nu ne mai pot fi date de nimeni, așa că nici eu nu mai știu ce să mai cred.

 

Sursa: FC Argeș

Mihai Andries 27 Nov. 2012, 15:54 Campionat
Pe aceeași temă