Gică Butoiu ar fi mulțumit cu o victorie a Săgeții, chiar și cu un joc mai slab

Gică Butoiu ar fi mulțumit** cu o victorie a Săgeții, chiar și cu un joc mai slab

A patra clasată, cu 21 de puncte, în ierarhia seriei întâi a Ligii 2 la fotbal, Săgeata Năvodari joacă mâine, pe teren propriu, meciul din etapa a 13-a, cu CS Balotești (locul 11 – penultimul, cu 9 puncte). Gruparea constănțeană a susținut ieri o conferință de presă pe tema acestei întâlniri

„Vom avea o partidă grea, ca toate, de altfel. După despărțirea de antrenorul Cătălin Anghel, toată lumea a crezut că va fi altceva la echipă, că va fi haos. Însă nu e așa, suntem poate și mai bine ca înainte. Din păcate, deși jucăm bine, nu putem să câștigăm. La Berceni, am dominat 90% din meci, dar am pierdut. În partida cu CS Balotești, m-aș mulțumi și cu o victorie venită pe un fond de joc mai slab al nostru. Avem patru absențe, dar sperăm să câștigăm. Indiferent de probleme, jucătorii și-au văzut de treabă la antrenamente și la jocuri. Eu sunt foarte mulțumit. La Berceni, atitudinea echipei a fost extraordinară, mai ales în repriza a doua”, a declarat antrenorul Săgeții, Gică Butoiu.
 
„Nu contează cum vom juca, trebuie să obținem cele trei puncte. Degeaba am evoluat bine la Berceni dacă am pierdut. Sperăm să se dorească în continuare promovarea, dar trebuie să se rezolve anumite probleme pentru aceasta, în iarnă. Noi, jucătorii, ne-am dori acest obiectiv, de aceea am venit la Năvodari. Avem cel mai bun lot din serie”, a spus și fundașul Marian Cârjă.

Sursa: Ziua Constanța
Foto de Alexandru RAITA
 

Pe aceeași temă