Gică Barbu, mândru de copii săi: „Nu stăteam bine la pregătirea fizică, dar în repriza a doua nu s-a văzut că ei au avut condiții de pregătire mai bune”

Octavian Vasilescu 12 Aug. 2018, 18:09 Campionat
Gică Barbu, mândru de copii săi:

Dacia Unirea Brăila a reușit să obțină un 2-2 la Timișoara, contra celor de la ACS Poli, după un drum de două zile, traversând România de la Est la Vest. Gică Barbu a fost mulțumit de echipa pe care a încropit-o la scurt timp înainte de reluarea campionatului și a mărturisit sincer că obiectivul e ca Brăila să încheie sezonul!

Cu probleme majore financiare din sezoanele trecute, Brăila e și anul acesta o „Cenușăreasă” a ligii secunde. „A fost un joc cu ritm scăzut, în primul rând din cauza căldurii. La ora aceasta e foarte greu să joci. Pot să spun că am avut noroc. Dacă etapa trecută am ratat 11 metri cu Ripensia, s-a întors norocul și ne-au făcut un cadou. Mă refer la golul doi, cu greșeala gravă a portarului. Noi ne-am strâns târziu, suntem numai copii. Doar Niță, fundașul dreapta, a rămas din vechiul lot. Pe lângă el, unul sau doi jucători au mai evoluat în Liga a II-a”, a declarat Gică Barbu.

Brăilenii au stat la fel de bine în ghete ca și Poli, care a făcut cantonament la Poiana Brașov

După egalare, ACS Poli a jucat foarte confuz în repriza secundă. După un drum lung brăila arăta la fel!Noi nu am făcut cantonament, nu stăteam bine la pregătirea fizică, dar în repriza a doua nu s-a văzut că ei au avut condiții de pregătire mai bune. A fost multă șansă, mult zbucium. Noi avem un plus de maturitate, de experiență, am avut noroc să ne întoarcem acasă cu un punct, am avut un portar și alte trei rezerve. Trebuie să mai aducem jucători, dar văd că nu este un nivel foarte ridicat în Liga a II-a. Azi am avut multă șansă, Poli merita mai mult. Dar fotbalul se joacă pe greșeli. Ei au dominat, dar au ratat foarte mult”, a mai spus antrenorul brăilenilor.

Articol scris de Anda Deliu

Octavian Vasilescu 12 Aug. 2018, 18:09 Campionat
Pe aceeași temă