Ghiuleaua lui Tu(tu)naru putea face diferența

18 Apr. 2009, 15:36 Campionat

Echipa consiliată de Laurențiu Reghecampf  nu reușește victoria în fața celor 250 de spectatori adunați în Sâmbăta Mare la meciul cu Dunărea Giurgiu.

 

Antrenorul oaspeților, Marin Barbu a venit cu o echipă mai bine așezată în teren și a început meciul mai bine, juniorul M. Stan scăpând singur cu Oghinciuc în minutul 16,dar șutează în acesta și tabela rămâne 0-0. De cealaltă parte echipa antrenată de Cristian Țermure, ajutat de Laurențiu Reghecampf intra în joc mai greu, Andrei Dumitrescu scăpând pe contraatac în minutul 17 însă intră în unghi și trage peste poată. Dunărea continuă asaltul la poarta buftenilor care par moleșiți de căldura de afară și în minutul 23 Iordache deschide scorul după centrarea lui Stan. Către finalul primei reprize Dan Păun restabilește egalitatea după prima faza mai cursivă a gazdelor, dar și cu largul concurs al lui Neagu.

 

În cea dea doua parte a jocului, tot giurgiuvenii încep mai bine, iar Ochia înscrie în minutul 57 după centrarea lui Nicola. Gazdele dau replica relativ repede prin Dorobanțu care execută excelent o lovitură liberă de la 25 de metri de pe partea stangă, Neagu iese greșit și mingea intra în poarta. Meciul devine încalcit, cu multe greșeli de ambele parți, iar spre finalul partidei CS Buftea putea da lovitura prin autorul primului gol al gazdelor, Dan Păun care scapa singur cu Neagu, trage pe langă acesta, dar și pe lângă poartă. În ultimul minut al prelungirilor, Tutunaru prinde o torpilă de la 20 de metri, portarul Neagu era bătut, însa bara transversală i-a salvat pe oaspeți de la primirea celui de-al 3-lea gol.

 

În tribunele stadionului din Buftea s-a aflat si președintele lui FC Ploiești, Marian Manea, se pare în scopul achiziționării lui Andrei Dumitrescu, jucător împrumutat de la Dinamo.

 

Un egal care oricum nu mai contează, ambele echipe fiind salvate de la retrogradare.
 

 

articol scris de Cosmin Manea
 

18 Apr. 2009, 15:36 Campionat
Pe aceeași temă