Gherman: „Îi felicit pe cei de la Arad pentru victorie, au muncit mai mult”

26 Apr. 2012, 03:14 Campionat

Alba Iulia a cedat la Arad la capătul unei partide fără prea multe faze de poartă și un sigur gol, cel decisiv înscris de Mara, din penalty. Stelian Gherman era puțin îngrijorat de seria fără succese ale formației sale, dar a recunoscut superioritatea adversarului în confruntarea de miercuri

„Îi felicit pe cei de la Arad pentru victorie, au muncit mai mult, au avut o posesie mai bună. Noi am încercat să scoatem un punct și am mizat mai ales pe cartea contraatacului. Ne-au lipsit și patru jucători, am comis și o nouă neatenție în minutele de prelungire a unei reprize. Nu știu dacă a fost penalty, cert e că a fost contact, iar lovitura de pedeapsă face parte din joc. Apoi, mai trebuie să recunoaștem că UTA și-a mai creat ocazii, putea să mai marcheze”, a precizat tehnicianul „uniriștilor”.

În final, Gherman le-a urat succes arădenilor într-o luptă pentru promovare din care formația sa a ieșit demult: ” Îi doresc baftă UTA-ei în continuare, pe mine mă interesează prea puțin lupta la promovare, dacă nu sunt eu acolo. Cred că, pe lângă arădeni, pentru locul trei se vor mai lupta Severinul și Slatina”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

26 Apr. 2012, 03:14 Campionat
Pe aceeași temă