Gherman: „E foarte greu să mobilizezi jucătorii când știi că ai locul asigurat pentru sezonul viitor”

27 May. 2012, 13:23 Campionat
Gherman:**

După victoria la scor de pe teren propriu obținută împotriva lui FC Argeș, 4-0, Unirea Alba Iulia a făcut și ultima deplasare a sezonului, în Colentina. Partida jucată în compania lui Juventus a început prost pentru „uniriști” care au fost dominați copios în prima parte, iar la cabine au intrat cu deficit minim pe tabelă : 0-1. Pecarov a reușit să întoarcă soarta meciului în doar 5 minute și prin „dubla” realizată – goluri în minutele 71 și 76 – a adus cele 3 puncte în contul formației antrenate de Stelian Gherman.

La sfârșitul partidei am stat de vorbă cu tehnicianul Unirii, care a făcut o scurtă radiografie a confruntării din Colentina: „A fost un meci greu, pe care l-am câștigat și cu șansă. Prima repriză cei de la Juventus au ratat două ocazii mari după 1-0. Mă bucur totuși că am reușit să îi mobilizez la pauză pe băieți, pentru că e foarte greu să faci acest lucru în condițiile în care știi practic că nu ai pentru ce lupta, că sigur rămâi și în sezonul viitor în Liga a II-a.”

Legat de viitorul său pe banca „alb-negrilor”, Stelian Gherman a declarat următoarele: „Pentru noi s-a terminat sezonul, ultima partidă o aveam de jucat cu Arieșul, care s-a retras. Acum vom vedea ce va hotărî conducerea. Eu aș vrea să continuăm, vom analiza situația și sper să ajungem la o înțelegere. Indiferent de ce decizie se va lua, sunt mulțumit că am dat șansa unor tineri să ajungă la echipa mare, iar de acum Unirea se va putea baza pe ei, pentru că sunt niște jucători de perspectivă: Stan, Schuller, Contor, Cotolan.”

Articol scris de Gabriel MORARIU
Foto: Marius ANGHEL

27 May. 2012, 13:23 Campionat
Pe aceeași temă