Ghenu: „Plătesc un centru de handicapati, nu unul de fotbal! La finalul anului ne vom desparti de cel putin 12 jucatori”

Adrian Soare, Mihai Andries 30 Nov. 2014, 17:45 Campionat
Ghenu:**

În etapa a 15-a, la Buzău, Gloria a făcut instrucție cu ACS Berceni, astfel că ilfovenii au terminat meciul cu șapte goluri primite și doar unul marcat, acesta având să fie și scorul campionatului de până acum. Primarul Berceniului, Marian Ghenu, principalul finanțator al echipei a declarat la Sport Total FM că la Buzău s-a prezentat cu patru juniori, însă nu-și acuză titularii de non-combat, deși prea multe accidentări s-au adunat în ultima săptămână.

„Este o săptămână în care am rămas fără șapte titulari, am mers la Buzău cu patru juniori. Nu e adevărat că jucătorii nu au vrut să facă deplasarea, ei sunt cu salariile la zi. Dar, prea multe accidentări, practic plătesc un centru de handicapați decât unul de fotbal. De când este această echipă nu am înregistrat un scor de genul ăsta. Nu știu dacă am pierdut vreodată la o diferență de trei goluri.” s-a plâns edilul comunei Berceni.

„Ceea ce lipsește fotbalului este valoarea și caracterul fotbaliștilor. Copii din ziua de azi nu mai au același caracter cu ceea ce exista pe vremuri. Dacă nu vor mai juca fotbal nu vor reuși să facă nimic în viață. Nu înțeleg că din fotbal nu se trăiește la nesfârșit. Nu înseamnă că dacă faci transferuri multe, echipa va crește în calitate. Uitați că am adus jucători de valoare, cu experiență mare, și în loc să creștem în valoare am luat-o înapoi. Vine luna decembrie, și după ultima etapă, cel puțin 12 jucători își vor primi actele ca să-și găsească o nouă echipă”, a mai spus Marian Ghenu, în emisiunea „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM

Foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Mihai Andries 30 Nov. 2014, 17:45 Campionat
Pe aceeași temă