Gest impresionant al fanilor FC Brașov. Jucătorii „Steagului” au fost premiați de suporteri după calificarea în play-off

Marius ANGHEL 03 Apr. 2016, 15:13 Campionat

FC Brașov merge în play-off-ul Seriei a II-a a Ligii 2 după o victorie lejeră, scor 3-0, în meciul cu Șoimii Pâncota de sâmbătă, din etapa a 26-a, ultima a sezonului regulat. Golurile victoriei „stegarilor” au fost marcate de Marius Matei, două, și Bogdan Rusu.

Meciul de pe Stadionul Tineretului a fost tranșat rapid de „stegari”, care s-au desprins destul de repede pe tabela de marcaj grație „dublei” lui Marius Matei (6, 14). Cum arădenii nu au avut forța să reacționeze, elevii lui Adrian Szabo au controlat jocul, iar Bogdan Rusu a stabilit scorul final în minutul 56.

Neculaie gonit de la stadion!

La meci au asistat circa 1.500 de suporteri. În minutul 10 al meciului la tribuna oficială și-a făcut apariția și Ioan Neculaie. Patronul „stegarilor” a avut parte de o primire extrem de ostilă din partea fanilor, astfel că la pauză acesta a părăsit stadionul.

„Felicit FC Brașov pentru această victorie incontestabilă. Pentru noi a fost un test psihic să vedem în ce moment ne aflăm după scandalul care a fost după meciul cu UTA. Am capotat la capitolele atidudine și determinare. Mulți jucători nu s-au remontat dupa acel scandal. Eu sunt convins că se va schimba acestă situație și vom trata următorul meci cu totul altfel””, a declarat Zsolt Muzsnay.

De cealaltă parte, antrenorul Adrian Szabo spune că în play-off totul este posibil. „Nu știu cum ar fi decurs jocul dacă nu am fi înscris repede cele două goluri. Am dominat jocul, chiar dacă nu au fost multe situații de gol. Lupta continuă. În sfârșit am ajuns în play-off și de acum orice se poate întâmpla. Noi ne-am făcut treaba pe teren, restul… Mi-aș dori din tot sufletul ca miercuri să avem parte de o decizie favorabilă la Tribunal””, a spus Szabo.

Jucătorii au fost premiați de fani!

FC Brașov s-a calificat în play-off, dar situația financiară a clubului rămâne critică. Fanii brașoveni s-au mobilizat și au strâns la meciul de sâmbătă circa 5.000 de lei, iar banii au fost dați jucătorilor la finalul partidei. La final, fanii au cântat minute în șir cu jucătorii pe teren „Steagu” nu moare”.

Deși gestul a fost mai degrabă unul simbolic, jucătorii și antrenorii au fost impresionați de faptul că nu au fost părăsiți chiar de toată lumea, într-un moment extrem de dificil pentru club. „Le mulțumim suporterilor pentru susținere și pentru mobilizarea de la acest meci. Le multumim și sunt convins că vor veni în număr și mai mare la următoarele jocuri. Aștept în continuare și de alte instituții, dar și oameni de afaceri din Brașov să vină alături de noi să putem să continua campionatul cu șanse reale la promovare. Fanii știu că jucătorii au strâns din dinți la ultimele meciuri și de aceea au făcut acest gest. Le mulțumim”, a mai spus Adrian Szabo.

FC BRAȘOV        3
ȘOIMII PÂNCOTA    0

M. Matei ”6, ”14, Bg. Rusu ”56

Fl. Iacob (cpt.) – Vagner, Puțanu, M. Marin, Andor – I. Manole (Pamfile ”76), Pană (Rz. Avram ”60), Al. Coman, Bg. Rusu – Alupoaie, M. Matei (D. Ene ”67)
Rezerve neutilizate: D. Mutu – H. Popa, Ș. Moraru, Istrofor
Antrenor: Adrian Szabo

Pașcalău – Siminic, H. Crișan (Fuchs ”46), Dubeștean, D. Dan – C. Suciu – Mandache (Farcaș ”67), Dragalina, Issa (cpt.), Fl. Gîlcă (M. Ion ”51) – A. Mihai
Rezerve neutilizate: Cr. Irimia – Farcaș, Pascariu, Vasi, Leucuța
Antrenor: Zsolt Muzsnay

Stadion: Tineretului (Brașov) Spectatori: 1.500; Arbitru: Andrei Antonie 2 (București); Asistenți: Daniel Vlase 3 (Slobozia Conachi) și Florin Alexandru 3 Vișan (Galați) Jucătorul meciului: Marius Matei 3.

VEZI PE CE LOC SE SITUEAZĂ‚ FC BRAȘOV ÎN PLAY-OFF ȘI CE PROGRAM ARE

VEZI PE CE LOC SE SITUEAZĂ‚ ȘOIMII PÂNCOTA ÎN PLAY-OUT ȘI CE PROGRAM ARE

Articol scris de Adi MARICA
Foto: Bogdan BĂ‚LAȘ (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 03 Apr. 2016, 15:13 Campionat
Pe aceeași temă