Geolgău și-a anunțat candidatura la un loc în Comitetul Executiv al FRF!

Mihai Andries 21 Dec. 2013, 16:51 Campionat
Geolgău și-a anunțat candidatura** la un loc în Comitetul Executiv al FRF!

Gheorghiță Geolgău, directorul general al celor de la CSU Craiova, și-a anunțat, în exclusivitate la Sport Total FM, candidatura la un loc în CEx al FRF, la alegerile ce vor avea loc pe 17 și 18 ianuarie 2014.

„Probabil voi candida la locul vacant din CEx. Domnul Corneliu Stroe mi-a dat un sfat: mi-a spus să candidez. Am vorbit cu cei care finanțează clubul, agreează acest lucru și am făcut publică ideea ca CSU Craiova să își trimită reprezentantul în CEx”, a spus fostul component al Craiovei Maxima, la Sport Total FM.

Acesta a anunțat și care este programul echipei pentru pauza de iarnă. Oltenii au programate două cantonamente, pe parcursul cărora se va face integrarea în echipă și a jucătorilor care vor veni în această iarnă. Geolgău a mai spus că oltenii au reușit o achizite spectaculoasă, aducerea unui preparator fizic trecut pe la echipa mare a lui Ajax.

„Noutățile sunt considerate vechi. În urmă cu 3 zile, Dacian Varga a semnat un contract valabil 3 ani și jumătate cu noi. Probabil vor fi și alte achiziții, dar după sărbătorile de iarnă. Echipa pleacă pe 16 ianuarie în primul cantonament. Stângă a adus un preparator fizic din Olanda, unul foarte bun, cu un cv foarte bun. Am ales a mergem pe școala olandeză. A fost în urmă cu câțiva ani preparatorul fizic la echipei de seniori de la Ajax. Îl cheamă Ebben. Încă nu avem stabiliți adversarii pentru cantonamente. Al doilea stagiu va începe pe 1 februarie. Din experiența pe care o am cred că vor fi mulți jucători care nu se vor regăsi în primul stagiu, dar vor fi în al doilea. Ne dorim construirea unui club puternic, care să ajungă să se bată cu echipele mari, Astra, Petrolul, CFR. La nivelul acesta ne dorim să ajungem”, a mai spus acesta în emisiunea „Fotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima la Radio Sport Total FM.

Mihai Andries 21 Dec. 2013, 16:51 Campionat
Pe aceeași temă