Gazul lui Bodea s-a stins!

02 Oct. 2011, 21:30 Campionat

După un început promițător de campionat, Gaz Metan Severin a obținut doar un punct în ultimele trei etape și s-a îndepărtat de podium.
Cu antrenorul de Cosmin Bodea în tribună și la acest meci, echipa de la malul Dunării a fost surclasată de Unirea Alba Iulia, care s-a impus cu un neverosimil 3-0, prin golurile lui Bogdan Bucurică (20, 24) și Cornel Cornea (50 – pen.).

„Am făcut un joc slab. Suntem toți vinovați și responsabili. Nu avem nicio scuză. Am luat un gol imparabil, dar celelalte două au fost pe greșeli personale. Nu mai avem aceeași vitalitate cu care am început campionatul. Nu reușim să marcăm nici cu poarta goală, din 2-3 metri. E adevărat că ne-au lipsit și câțiva titulari, mă refer la Cosic, Mitic și Șaim. Vom face o analiză serioasă a jocului, pentru că nu se poate să ne prezentăm în asemenea mod„, a spus Bodea.

Bodea a lăsat loc de interpretări

Antrenorul a dat vina și pe lipsa omogenității. „Am spus de la început că e foarte greu să ne gândim la promovare. Eu cunosc seria asta și fiecare meci e foarte greu. Chiar și cu echipele mai slab cotate. Noi nu suntem o echipă care a jucat în aceeași formulă de 2-3 ani. Sunt supărat de atitudinea jucătorilor, care m-au dezamăgit total. Am scos puțin capul în primele etape, apoi au venit problemele de arbitraj și am avut suspendați în ultimele meciuri. Am avut și ghinion, dar la o înfrângere principalul vinovat e antrenorul. Nu mai vreau să comentez. arbitrajul. Când a trebuit să-l comentăm, nu a fost nimeni care să ia o decizie. Nu vreau să spun mai multe, pentru că nu vreau să intru în altercație cu nimeni. O să discut și cu conducerea clubului, pentru că nu e bine ce se întâmplă”, a precizat Bodea, lăsând loc de interpretări.

Pentru echipa sa urmează două deplasări consecutive, la Bistrița și Arad. „Putem să obținem zero puncte, putem să obținem șase. Eu nu-mi doresc să pierd. Pe ceilalți puteți să-i întrebați dacă vor!”, a adăugat Bodea.

Nici publicul nu a mai venit în număr mare la stadion, doar 1200 de spectatori fiind prezenți sâmbătă pe „Municipalul” de 20.000 de locuri.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

02 Oct. 2011, 21:30 Campionat
Pe aceeași temă