„Gazonul de pe «1 Mai» trebuie urgent refăcut”

06 Aug. 2012, 19:55 Campionat

Stadionul slătinean „1 Mai” va găzdui meciurile din organizare proprie ale echipei FC Olt. Pentru ca totul să arate bine până la startul noului sezon, autoritățile locale vor face mici cosmetizări la această arenă.

Deși suprafața de joc de pe stadionul „1 Mai” a fost schimbată în totalitate, iar sistemul de drenaj complet refăcut în anul 2010, președintele grupării FC Olt Slatina, Gheorghe Constantin, a declarat că în această perioadă va avea loc o reînsămânțare a gazonului, pentru ca terenul să se prezinte în condiții optime până la la startul noului sezon.

„Vom încerca să protejăm suprafața de joc de pe stadionul «1 Mai», iar jocurile de verificare să le facem la Piatra-Olt sau pe stadionul «Metalurgistul» din Slatina. Gazonul stadionului «1 Mai» trebuie urgent refăcut. Terenul va fi reînsămânțat și vor mai fi demarate și alte lucrări de cosmetizare a anexelor din cadrul stadionului, vor fi reparații și la vestiare. Urgent trebuie să ne ocupăm de suprafața de joc, pentru că a avut de suferit și nu arată tocmai grozav. Nu este vorba de proiectul inițiat de Federația Română de Fotbal, care este cu totul altceva, pentru că nu am fi avut timp de lucrări de amploare, iar sezonul 2012-2013 începe în trei săptămâni”, a spus președintele grupării slătinene, Gheorghe Constantin.

În 2010, administrația locală a investit un million de lei în reabilitarea stadionului slătinean, iar lucrările au constat în înlocuirea suprafeței de joc, schimbarea sistemului defect de drenuri și canalizare, modernizarea vestiarului și a tribunei oficiale, montarea de scaune în tribune.

Sursa: Gazeta Nouă

06 Aug. 2012, 19:55 Campionat
Pe aceeași temă