Găzarii, umiliți în Regie

16 May. 2009, 16:56 Campionat

Sportul Studențesc a obținut sâmbătă o victorie zdrobitoare în fața Petrolului, după un joc pe care l-a controlat fără probleme. Curelea a deschis repede scorul cu o frumoasă lovitură de cap, la vinclu, după o centrare perfectă venită de pe partea dreaptă de la Costin Gheorghe. Studenții se puteau desprinde după numai două minute, dar mingea trimisă de Ferfelea a întâlnit bara transversală. Contrar cursului jocului, în urma unei neînțelegeri între portarul Niculescu și Patrichi la o lovitură de colț, mingea a ajuns la Mutiu, aflat într-o poziție suspectă de offside, jucătorul petrolist restabilind egalitatea. Până la pauză gazdele puteau trece din nou în avantaj, cea mai mare ocazie de gol aparținându-i lui Curelea, care din interiorul careului a trimis cu sete în transversala porții lui Moraru.

 

Partea secundă a aparținut în întregime  Găștii Nebune care a reușit să marcheze de nu mai puțin de 4 ori, călăul găzarilor fiind Ferfelea, autor al unui hattrick, acesta ieșind la rampă cu execuții rafinate. Mai întâi decarul studenților a trimis în minutul 53 un șut cu efect de la 20 metri, la păianjen. Cu un sfert de oră înaintea de finalul meciului Ferfelea a pivotat în careu și l-a învins pe Moraru cu un șut plasat, pe plasa laterală. În minutul 85 Moraru gafează și comite henț la 17 metri de poartă, lovitura liberă executată în forță de Nae ducând scorul la 4-1. Ultimul gol al partidei din Regie și cel de-al treilea din contul lui Ferfelea a venit după o fază simplă, la capătul căreia jucătorul Sportului, rămas din nou singur cu Moraru, a pus latul pentru 5-1.

 

La finalul meciului, autorul hattrickului era mulțumit de reușitele sale, dar cu adevărat fericit pentru victoria echipei. "Importante erau cele trei puncte, important e că am câștigat. Am învins cu 5-1, dar am mai avut și alte ocazii, scorul putând fi mult mai mare. Azi am avut mai multă determinare și ambiție. Petrolul e o echipă bună rău de tot, una dintre cele mai bune echipe din Liga a 2-a, însă noi ne-am dorit mai mult victoria", a declarat Viorel Ferfelea pentru www.liga2.ro.

16 May. 2009, 16:56 Campionat
Pe aceeași temă