Alb-albaștrii sosesc în reprize. Gane îi are la dispoziție și pe Curelea, Valskis și cei doi jucători din Capul Verde

Alb-albaștrii sosesc în reprize.** Gane îi are la dispoziție și pe Curelea, Valskis și cei doi jucători din Capul Verde

Dacă la reunirea ce a avut loc luni Ionel Gane a avut la dispoziție 19 jucători, lotul Craiovei se lărgește la fiecare ședință de pregătire. Astfel, Curelea și Valskis au fost prezenți la antrenamentul desfășurat de dimineață pe terenul „Zoltan Crișan”.

Costin Curelea a marcat 10 goluri în sezonul trecut, fiind golgheterul echipei, el ajungând la o înțelegere cu conducerea clubului pentru prelungirea contractului. Lituanianul Nerijus Valskis a înscris de două ori, el fiind unul dintre cei vizați pentru transferul sau cel puțin împrumutul la o altă echipă. Cei doi jucători din Capul Verde, Kay și Nuno Rocha, au ajuns în Bănie, fiind prezenți antrenamentul de după-amiază.


„Strategia noastră este să formăm o echipă și să terminăm în prima jumătate a clasamentului. Vrem o echipă competitivă și să avem evoluții bune. Știți că va fi o luptă grea în acest sezon, retrogradează mai multe echipe, așa că trebuie să fim foarte atenți”, a spus Ionel Gane la reunire.

„Am stabilit cantonamentul, am vorbit cu Felix astăzi, a văzut locația, abia a venit de acolo, sunt condiții foarte bune și așteptăm confirmarea pentru cele patru, cinci jocuri amicale și zilele următoare vă putem spune echipele cu care vom juca. Cantonamentul va fi în Sloveni, la graniță cu Austria”, a mai declarat Gane.

Articol scris de Cosmin STAICU

Pe aceeași temă