Gașca uniristă obligată să învingă!

29 Apr. 2012, 16:00 Campionat
Gașca uniristă obligată să învingă!

Unirea Alba Iulia revine mâine în fața propriilor suporteri. Echipa lui Stelian Gherman se va duela pe stadionul „Cetate” cu FC Maramureș Universitar (ora 17.00, in direct pe DigiSport), în ultimul meci al etapei a 24-a.

După trei înfrângeri consecutive, albaiulienii au nevoie de un succes în fața echipei din Baia Mare pentru a ieși din pasa proastă de șase meciuri fără victoria și pentru a termina sezonul în primele 10. Un nou pas greșit n-ar putea fi tolerat de șefii clubului, fotbaliștii fiind pasibili să suporte sancțiuni pecuniare. „Suntem restanți atât față de publicul din Alba Iulia, cât și față de cei care plătesc această echipă, în privința rezultatelor înregistrate în ultima perioadă. Nu mi-am dorit un asemenea parcurs dezastruos. Trebuie să găsesc cele mai bune soluții în privința primului unsprezece, iar cei care intră în teren sunt obligați să înțeleagă că cele trei puncte sunt foarte importante”, a declarat antrenorul Stelian Gherman. „Întâlnim o echipă bună pe faza de atac, ce a reușit să marcheze meci de meci. Trebuie să învingem pentru a rămâne matematic în afara zonei de retrogradare”, a mai adăugat tehnicianul grupării albaiuliene, ce nu poate miza pe serviciile jucătorilor Bucurică și I. Stan (probleme medicale) și S. Mureșan (suspendat).

Meci nebun în tur!

Despărțite în clasament de trei puncte, Unirea Alba Iulia (locul 10, 28 p) și FC Maramureș Baia Mare (locul 11, 25 p) au terminat la egalitate 2-2, meciul disputat în tur sub „Dealul Florilor”. Albaiulienii au condus 2-0 la pauza grație golurilor marcate de Bucurică (23) și Mureșan (26), însă trupa lui Buia a revenit în joc reușind egalarea prin autogolul lui Bumbac (65) și Roman (75), fiind aproape să câștige toate cele trei puncte.

Articol scris de Lucian DANCIU

29 Apr. 2012, 16:00 Campionat
Pe aceeași temă