Galeria UTA-ei a continuat „războiul” cu Popa și Falcă, însă, la final, a avut altă țintă preferată. Când are loc derby-ul Vestului

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Apr. 2018, 13:19 Actualizat: 16 Apr. 2018, 13:20 Campionat
Galeria UTA-ei a continuat „războiul” cu Popa și Falcă, însă, la final, a avut altă țintă preferată.  Când are loc derby-ul Vestului

Sectorul galeriei utiste nu a fost prea populat duminică dimineață, la meciul cu Sportul Snagov, iar una dintre cauze ar fi excursia unor fani la București, la derby-ul de Liga a 4-a, Steaua – Academia Rapid. Se știe că peluza arădeană e înfrățită cu cea a Stelei, iar, sâmbătă seară, aceasta din urmă a avut nevoie de sprijin pe „Arena Națională”.

În fine, „tifosii” din galeria „Bătrânei Doamne” și-au încurajat cât au putut de mult favoriții în jocul cu ilfovenii, dar au continuat și războiul cu Ionuț Popa și primarul Gheorghe Falcă. Chiar dacă scandările triviale la adresa directorului tehnic al „roș-albilor” s-au mai împuținat. Chiar dacă au digerat greu eșecul cu 1-4 în fața formației lui Vivi Răchită, fanii Campioanei Provinciei și-au aplaudat favoriții la final și au cântat împreună cu ei, inclusiv împotriva lui Poli Timișoara, următorul adversar al arădenilor pe teren propriu.

Federația Română de Fotbal a programat derby-ul Vestului, din runda intermediară de săptămâna următoare, marți, 24 aprilie. Oră de începere a marelui duel e 17:00 și se va vedea în direct pe DigiSport 1.

Până la meciul cu ASU Poli, UTA joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Motru, cu Pandurii Târgu Jiu.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Apr. 2018, 13:19 Actualizat: 16 Apr. 2018, 13:20 Campionat
Pe aceeași temă