Galeria UT-ei nu l-a uitat pe Pintea și nici promisiunile primarului

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 20:22 Campionat

Vremea schimbătoare, dar și ieșirea echipei favorite din lupta pentru promovare, nu au adus mai mult de 1000 de spectatori în tribunele arenei „Francisc Neuman”. Nici în peluza rezervată galeriei „Bătrânei Doamne” nu au luat loc prea mulți susținători, însă aceștia i-au încurajat călduros – ca de obicei – pe elevii lui Adrian Falub.

Dar, suporterii UTA-ei și-au amintit, aducându-i, astfel, un omagiu unui drag camarad plecat dintre noi în iarna anului 2008. Inima lui Marius Pintea a încetat să mai bată la doar 34 de ani chiar în ziua în care formația „textilistă” disputa un amical cu Poli Iași, la Salonta. „De 5 ani ai plecat să știi că noi te-am uitat”, i-au transmis fanii din galerie lui Pintea, care zâmbește blând din poza ce tronează pe gardul din fața sectorului rezervat galeriei arădene.

Aceiași susținători ai Campioanei Provinciei au mai expus un banner cât se poate de sugestiv. „Stadion?” era întrebarea „tifosilor” pentru autoritățile locale, care au promis că lucrările la noua arenă din Calea Aurel Vlaicu vor demara în această vară. Primarul a revenit și a spus că pe la începutul lui septembrie se va bate primul cui, însă fanii au taxat această întârziere: „Ghiță Falcă, ești o mizerie!”  

Sursa: Sport Arad
Foto: Bogdan Samoilenco

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 20:22 Campionat
Pe aceeași temă