Galanis și Gâlcă nu merg în Capitală

15 Mar. 2012, 10:01 Campionat
Galanis și Gâlcă** nu merg în Capitală

În sfârșit, UTA joacă și pe puncte în 2012. Arădenii încep cu cea mai lungă deplasare a sezonului, în cartierul Colentina din Capitală. Pentru asta, „alb-roșii” pleacă la drum joi dimineață la bordul unui autocar, sosirea la București fiind programată pentru orele serii. Dacă va mai posibil, „textiliștii” vor efectua și o dezmorțire la baza sportivă „Buftea”, însă, oricum, Roland Nagy și Dan Stupar vor avea dispoziție ziua de vineri pentru antrenamentul oficial înainte de confruntarea cu echipa lui Schumacher.

Pentru prima partidă oficială a anului, tehnicienii au optat pentru un lot de 19 jucători, din care lipsesc portarul Amadio (care a suferit o nouă incizie din pricina unui furuncul de pe abdomen), Chindriș (în plin proces de recuperare după operația de ligamente), Galanis și Gâlcă, ambii ratând destule ședințe de pregătire în ultima săptămână din pricina răcelilor. Din motive tehnico-tactice, mai rămân să se pregătească și să joace pentru UTA II Cărpinișan și Suslak. Jerry Sitoe și Bogdan Apostu nu au fost legitimați până în această seară. În plus, mozabicanul e ținut pe margine de o accidentare.

Prin urmare, pentru meciul cu Juventus, „Bătrâna Doamnă” contează pe: Smaranda, Cioară – Calvin, Manea, Pocuca, Pascariu, Gligor, Neagu, Siminic, Bălan, Purece, Ignea, Varga, Hidișan, Nădăban, Bucur, Capătă, Miron, Mara. După cum se observă, din lot fac parte cinci jucători Under 22, cele mai mari șanse de titularizare avându-le Purece și Miron. „Se poate spune că cei doi sunt favoriți să înceapă meciul de sâmbătă din primul minut”, a confirmat Dan Stupar.

Atâta timp cât „garnitura” conține doar trei atacanți de meserie, plus Cătălin Bucur, e puțin probabil ca vreun fotbalist din acest compartiment să fie sacrificat, atâta timp cât pe foaia de joc vor fi trecuți 18 fotbaliști. Probabil, unul dintre Manea și Siminic va urmări meciul din Colentina din tribune, în cazul în care toți utiștii vor fi apți la ora partidei (11).

sursa: Sport Arad

15 Mar. 2012, 10:01 Campionat
Pe aceeași temă