Galanis: „I-am făcut fericiți pe arădeni”

22 Apr. 2012, 18:26 Campionat
Galanis:**

După un deceniu, UTA ieșit victorioasă de pe arena „Dan Păltinișanu” cu un alt fotbalist străin decisive în economia partidei. Pe 5 octombrie 2002, camerunezul Jeremie Njock înscria un gol și-i dădea pasa decisivă lui Chitescu pentru 3-4, în timp ce vineri seara, punctual victoriei „textiliste” a purtat semnătura grecului Vasilios Galanis.

„Nici nu îmi mai amintesc de când nu am mai marcat cu piciorul stâng, dar gol e gol, cu atât mai mult cu cât el a fost cel care ne-a adus victoria și a făcut fericită atâta lume. S-a vorbit mult despre acest meci înainte, dar de abia după ce s-a încheiat mi-am dat seama cât de important a fost pentru suporterii noștri, dar și ai adversarului. Știu că sunt privit acum ca un fel de erou la Arad, dar eu nu mă consider unul. Sunt un jucător care și-a făcut datoria pentru echipă și a reușit să-i facă fericiți pe arădeni. Mă bucur pentru asta, dar s-au dat doar trei puncte la acest meci, trebuie să câștigăm cât mai multe partide pentru a promova”, ne-a declarat atacantul de 25 de ani.

Trecut și pe la Gaz Metan Mediaș în Liga 1, noul „vârf” utist recunoaște că meciul de la Tmișoara a fost cel mai important pentru el în fotbalul românesc. „Într-un așa derby nu am mai evoluat sau am trăit de pe margine. Au fost meciuri bune și la Mediaș, dar ca atmosferă în tribună și încărcătură a rezultatului, acesta a fost cel mai frumos meci din România pentru mine. Mi-au plăcut și suporterii lui Poli, dar ai noștri au fost și mai buni, fiindcă au venit atât de mulți în deplasare și i-am simțit lângă noi tot timpul. Ne-au ajutat mult să câștigăm și de aceea le dedicăm victoria și eu golul”, a mai spus Galanis.

Sursa: Sport Arad

22 Apr. 2012, 18:26 Campionat
Pe aceeași temă