Galanis a spart gheața, dar nu se consideră titular

16 Apr. 2012, 11:08 Campionat
Galanis a spart gheața,** dar nu se consideră titular

În momentul în care a sosit la Arad, Vasilios Galanis era considerat punct fix pentru atacul „Bătrânei Doamne”. Grecul ar fi trebuit să-l înlocuiască pe Octavian Drăghici și mai mult decât atât, însă, după o pregătire bună la Moneasa, el nu a confirmat în partidele amicale. De fapt, Galanis nu reușise niciun gol pentru „alb-roșii” în meciurile de verificare, pentru ca apoi niște probleme medicale să-l scoată din circuit aproximativ două săptămâni.

Pentru început, fostul atacant al Mediașului și-a făcut mâna la UTA II, pentru care a și reușit să încsrie în partida cu Progresul Pecica. Apoi, lipsa de randament a celorlalți atacanți „textiliști” l-a adus pe grec la prima echipă, pentru care a debutat neconvingător la Slatina. Însă, primul fluier al meciului cu FC Olt l-a găsit pe Galanis printre titulari, iar grecul le-a răsplătit încrederea antrenorilor arădeni. Vârful de 25 de ani a egalat golul lui Burcea, cu o lovitură de cap din careul mic, spărgând, astfel, gheața pentru „alb-roșii”. „Este o reușită specială pentru că echipa a și câștigat până la urmă și a luat trei puncte importante. În niciun caz nu mă simt titular după acest meci, ci îmi doresc doar să fiu pregătit să-mi ajut cât mai mult colegii când se apelează la mine. Trebuie să fim o familie și să scoatem maxim din aceste ultime două luni de campionat”, ne-a declarat atacantul de careu al UTA-ei la finalul partidei de vineri seara.

Galanis nu a dorit să-și exprime părerea despre noul director tehnic al echipei, considerând că doar timpul și rezultatele echipei vor scoate la iveală valoarea lui Adrian Falub. Cât despre meciul cu Poli, grecul a afirmat: „Am aflat că e un derby, trebuie să-l tratăm ca atare, adică maximă seriozitate. Azi am luat punctele și mergem să le luăm și de acolo”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

16 Apr. 2012, 11:08 Campionat
Pe aceeași temă