Gache și Săgeata, la prima înfrângere din retur: „Nu este totul pierdut, șanse rămân. Ne-am văzut cocoțați sus în clasament”

Marius ANGHEL 07 Apr. 2013, 17:30 Campionat

Săgeata Năvodari a bifat prima înfrângere din acest retur, chiar pe propriul teren, în meciul disputat împotriva celor de la CF Brăila, scor 0-1. Deasemenea, a fost și prima înfrângere a lui Constantin Gache de când a revenit la Năvodari.

Gazdele au fost cei care au dominat de-a lungul partidei, însă norocul a fost de partea brăilenilor care au reușit să marcheze în minutul 86, prin Pușcașu, cu un șut slab de la 25 de metri ce l-a prins pe picior greșit pe Gordin, portarul Săgeții.

Cele trei puncte sunt foarte prețioase CF Brăila, care reintră în cursa promovării. În urma înfrângerii, Săgeata cade pe locul 3, cu 31 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului 2, Delta Tulcea, însă viitorul nu sună bine pentru năvodăreni, care în următoarele două etape vor sta.

„A fost cel mai important meci pentru noi și, din păcate, l-am pierdut. După părerea mea și un rezultat de egalitate nu era rău. Asta am spus de la început, că trebuie să fim atenți să nu luăm gol, dar ăsta este fotbalul, am avut o șansă mare, dar nu am știut să o fructificăm. Nu este totul pierdut, șanse rămân.

Din păcate pentru noi, nu prea am avem soluții pe bancă. Mă uitam pe bancă și nu aveam soluții. Nu cred însă că ăsta ar fi motivul pentru care am pierdut acest meci. Mă așteptam ca jucătorii mei să se automotiveze. Cred că nu suntem lucizi, ne-am văzut cocoțați sus în clasament și s-a văzut îngâmfarea unor jucători. S-au văzut acolo sus în clasament și nu s-au gândit că orice meci este greu. De fapt, asta și încerc să le explic de la meci la meci, că fiecare meci este diferit și trebuie tratat cu seriozitate maximă.

Cred că cei la Brăila și-au îndeplinit scopul, au venit să se apere și la singura ocazie de gol au marcat, până la urmă cum am mai spus și un rezultat de egalitate ne-ar fi avantajat.

Avem două săptămâni de pauză în care vom încerca să ne refacem moralul, vom disputa un meci amical, miercurea viitoare, cu o echipă din Bulgaria, dar încă nu s-a perfectat totul. Vom avea și câteva meciuri școală cu jucătorii de la centru de copii pentru a vedea ce putem „racola” de acolo”, a spus Constantin Gache după meci.

Articol și foto de Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 07 Apr. 2013, 17:30 Campionat
Pe aceeași temă