Gabi Balint: „O să aflați săptămâna viitoare ceva interesant”

Adrian MUJEA, Mihai Andries 06 Apr. 2014, 10:54 Campionat
Gabi Balint:**

Tehnicianul craiovenilor, Gabi Balint este convins că FRF va zilele viitoare da un verdict pozitiv pentru echipa sa, în privința dreptului de a promova. „O să aflați săptămâna viitoare ceva interesant în privința dreptului nostru de promovare” a spus Balint la conferința de presă din Zăvoi

Tehnicianul formației CS Universitatea Craiova, Gabi Balint recunoaște că echipa sa nu a impresionat la Vâlcea. „Sincer, jocul nostru a fost destul de slab, am jucat binișor doar prima repriză, în partea secundă, le-am oferit tot timpul mingea adversarilor și Vâlcea a venit peste noi. Am avut câțiva jucători care au căzut fizic, am început săptămâna aceasta o perioadă de pregătire, am făcut antrenamente grele, mă interesează ca echipa să fie bine la play-off. În afara golului din fază fixă, pe care le lucrăm mereu la antrenamente, nu am mai avut situații, ei au avut două ocazii mari, dar la Nkongue mi s-a părut ofsaid. Sunt trei puncte foarte importante, în fața unei contracandidate, sunt foarte bucuros, asta e mai presus decât tot. Nu ne facem calcule, nu ne interesează decât ce facem noi, important e să câștigăm noi, trebuie să îmbunătățim jocul, e prea mult întâmplare. Gazonul a fost foarte prost, nu se putea pasa bine, nu sunt adeptul mingilor lungi, dar câteodată sacrifici spectacolul pentru rezultat. Claudiu era supărat că am tras de timp, îl înțeleg, dar așa face orice echipă când conduce, se mai tăvălește pe jos, asta face parte din strategia de a câștiga un meci”. a comentat tehnicianul Universității.

Balint crede că sistemul din acest sezon este unul total eronat: „Dacă play-offul se făcea cu toate punctele, acum eram liniștiți. Categoric că sistemul e prost gândit, meciurile pe final dau naștere la tot felul de comentarii, sper să fie primul și ultimul an când se joacă așa”.

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Adrian MUJEA, Mihai Andries 06 Apr. 2014, 10:54 Campionat
Pe aceeași temă