Frunză, bucuros de victoria de la Galați: „Am avut răbdare și am câștigat. Vrem să fim în coasta Rapidului”

Marius ANGHEL 26 Nov. 2015, 00:02 Campionat

Dacia Unirea Brăila a câștigat, scor 1-0, derby-ul cu FC Oțelul în prelungirile meciului desfășurat miercuri seară, la Galați. Trupa lui Alin Pânzaru a scăpat ca prin urechile acului la acțiunile lui Chipirliu sau Diarra, iar în prelungiri a speculat o neatenție a defensiva rivalei și a marcat prin Muscă golul ce le-a adus toate punctele în etapa a 16-a a Ligii 2. Brăilenii i-au egalat din nou la puncte pe Dunărea Călărași și FC Academica Clinceni și se mențin la trei puncte în spatele liderului Rapid.

La finalul meciului, căpitanul Daciei Unirea, Sorin Frunză, a vorbit despre obiectivul echipei în acest campionat și despre șansele la promovare în Liga 1. „Noi o luăm pas cu pas, vrem play-off-ul și apoi să ne gândim mai serios. Voiam să câștigăm, să fim acolo sus, au câștigat și cei de la Călărași și cei de la Clinceni și Rapidului. Vrem să fim în coasta Rapidului. Nu a fost un meci ușor, s-a văzut și rezultatul. Oțelul e o echipă de copiii, ambițioasă, și ne-a spus și antrenorul nostru, că dacă avem răbdare o să și înscriem, iar dacă ne ducem peste ei o să pierdem. Și ați văzut că am avut răbdare, am câștigat. Suntem un grup unit, echipa e pregătită să ne batem acolo în față, dar Brăila nu e pregatită să promoveze, ca lot, ca oraș, ca stadion, ca infrastructură”, a spus Frunză în direct la DigiSport.

După 16 etapei desfășurate în Liga 2, Dacia Unirea Brăila are acumulate 30 de puncte. Runda viitoare, sâmbătă, de la ora 11:00, vor întâlni pe teren propriu pe ACS Berceni.

Foto: Sorin PANĂ‚

Marius ANGHEL 26 Nov. 2015, 00:02 Campionat
Pe aceeași temă