FRF a respins solicitarea celor de la FC Olt de a amâna meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea

Mihai Andries 06 Mar. 2015, 18:42 Campionat
FRF a respins solicitarea celor de la FC Olt** de a amâna meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea

Având în vedere atenționarea meteorologică cod galben de precipitații însemnate cantitativ și ninsori, oficialii clubului FC Olt Slatina au solicitat, cu acordul oaspeților, reprogramarea meciului cu CSM Râmnicu Vâlcea, pentru ca jocul să se dispute în condiții optime, iar terenul să fie protejat pentru restul partidelor rămase de disputat.

Oficialii FRF au respins solicitarea pe motiv că a fost formulată tardiv, invocând regulamentul, care prevede că solicitările privind reprogramarea jocurilor trebuie făcute cu cel puțin șapte zile înainte. Situația a fost neprevăzută, ținând cont că informații legate de condițiile meteo nefavorabile au apărut la jumătatea acestei săptămâni. Prin urmare, exista soluția reprogramării întregii etape, având în vedere vremea rea din majoritatea zonelor țării. În acest sens, există prevederi speciale în regulament pentru astfel de situații de urgență.

Oficialii forului fotbalistic ar fi trebuit să-și arăte susținerea către cluburi, care încearcă să asigure condiții optime de joc prin investițiile care se fac în terenuri. Situația de față demonstrează încă o dată dezinteresul, ținând cont că, după disputarea unui joc în astfel de condiții, gazonul va fi impracticabil pentru o bună perioadă de timp. În plus, suporterii sunt privați de spectacolul pentru care vin la stadion, pe un teren acoperit de apă fiind greu de crezut că se va putea juca fotbal.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 06 Mar. 2015, 18:42 Campionat
Pe aceeași temă