FOTO | Liga 1 are nevoie de asemenea suporteri! Colentina „fierbe” atunci când joacă Juventus

Valentin Nastaila 08 Apr. 2017, 16:18 Campionat

Juventus București domină eșalonul secund, iar emoțiile privind promovarea s-au risipit de ceva timp la gruparea pregătită de Daniel Oprița. Pe lângă o formă de invidiat, echipa dintre blocuri are în spate, la fiecare meci jucat pe teren propriu, o galerie impresionantă. Fanii lui Juventus s-au ridicat și astăzi la înălțime, în victoria cu 1-0 contra celor de la Dunărea Călărași.

Din primul până în ultimul minut, fanii lui Juventus își încurajează echipa fără oprire, reușind astfel să creeaze o atmosferă ce lipsește de la majoritatea partidelor de Liga 1. Meciurile jucate pe arena din Colentina ne aduc aminte de zilele de glorie ale campionatului nostru. Așadar, promovarea bucureștenilor în primul eșalon nu ar reprezenta numai un plus din punct de vedere al calității fotbalistice, dar ar atrage și mai multă lume la stadion.

Rămâne de văzut pe ce stadion va juca Juventus partidele de Liga 1, având în vedere că stadionul din Colentina nu dispune de instalație de nocturnă. Totuși, președintele clubului, Gheorghe Chivorchian, susține că arena înconjurată de blocuri va fi extinsă: „Vrem să ‘cosmetizăm’ terenul, să punem încălzire, o tribună nouă de aproape 4.000 de locuri. Trebuie să ne prezentăm ca o echipă care se respectă și îi respectă pe cei care vin pe stadionul nostru”, a declarat Gheorghe Chivorchian la ProSport LIVE.

Articol scris de Octavian VASILESCU

Valentin Nastaila 08 Apr. 2017, 16:18 Campionat
Pe aceeași temă