FOTO | Galeria Farului l-a ironizat pe Ciprian Marica la meciul cu ACS Poli: „Vezi să nu te îneci”

Marius ANGHEL 04 Aug. 2018, 15:25 Campionat

Suporterii trupei SSC Farul Constanța au însoțit în număr mare echipa la Ovidiu, aproape de 1.000, pentru meciul din prima etapă cu ACS Poli Timișoara, și au ținut să-i transmită un mesaj lui Ciprian Marica. Cel care a cumpărat brandul FC Farul a fost vizat în mod direct de un banner afișat în peluza gazdelor stadionului echipei lui Gheorghe Hagi, acolo unde s-a desfășurat partida.

Mesajul afișat de suporteri este următorul: „Este ora 13:00, Farul are meci / Salvatorule, ești la plajă? Vezi să nu te îneci”.


Captură Telekom Sport.

SSC Farul a câștigat cu 4-1 meciul cu ACS Poli, după ce a fost condusă. Căpitanul Alexandru Grigoraș a marcat toate golurile formației constănțene.

Sorin Mihăilescu, fost lider al galeriei de la Farul, acum posesor de firmă care comercializează echipament sportiv, membru fondator și susținător al SSC Farul, a arătat cu degetul spre Marica, afirmând că a venit la Constanța pentru ca, în înțelegere cu alți afaceriști și cu autoritățile locale, să construiască pe locul stadionului un cartier de blocuri.

Într-un dialog cu ProSport, Adrian Pitu, fost președinte la SSC Farul plecat cu scandal de acolo după ce a adus un grav prejudiciu clubului (a reziliat contractul de închiriere a stadionului cu câteva zile înainte să demisioneze, lăsând SSC Farul fără loc unde să poată juca în Liga 2), a vorbit despre proiectul lui Marica la FC Farul la persoana I plural. Impresia dată de Pitu a fost că acesta face o echipă cu noul proprietar al FC Farul.

Suporterii de la SSC Farul au acuzat presiuni politice și faptul că Marica n-ar fi străin de un ordin dat de liderii PSD Constanța ca echipa de Liga 2 să fie refuzată peste tot în județ, într-o încercare de a-i împinge către excluderea din campionat.

Vă invităm să citiți mai departe INTERVIU | Ciprian Marica, proprietarul FC Farul: „Propunerea mea e un proiect pe 4 ani, după care las totul Primăriei. Nu-mi trebuie mie, nu iau nimic acasă. Dacă se fac blocuri pe locul stadionului, ies în secunda unu din această poveste!”

Marius ANGHEL 04 Aug. 2018, 15:25 Campionat
Pe aceeași temă