Foresta e nemulțumită de reprogramarea jocului cu FC Argeș, însă a ajuns să-și anuleze și amicalul cu Pașcani. „Era să înnebunim din cauza vântului”

Marius ANGHEL 02 Mar. 2018, 13:54 Campionat
Foresta e nemulțumită de reprogramarea jocului cu FC Argeș, însă a ajuns să-și anuleze și amicalul cu Pașcani.**

Reprogramarea etapei din weekend i-a nemulțumit pe conducătorii echipei Foresta Suceava. Aceștia și-ar fi dorit ca meciul de sâmbătă cu FC Argeș, de la Pitești, să nu fie amânat. În schimb, antrenorul Florentin Petre a stabilit un amical pentru astăzi cu CSM Pașcani, însă l-a anulat în ultima clipă.

Din cauza vremii nefavorabile, jucătorii Forestei s-au antrenat în ultimele zile în sala de atletism a stadionului Areni. Astăzi, ar fi trebuit să dispute un meci amical pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv în compania echipei de Liga 3 CSM Pașcani, însă jocul a fost anulat, fiindcă Florentin Petre nu a dorit să-și expună jucătorii la accidentări sau să se îmbolnăvească.

„Nu pot să-mi bat joc de jucători, ținând cont de ce frig este în aceste zile. În această săptămână am reușit să facem un singur antrenament afară și la acela era să înnebunim din cauza vântului. Voi profita de pauza din acest weekend și le voi da băieților liber o zi sau două. Apoi va urma un asalt continuu”, a spus, citat de Gazeta SV, Florentin Petre.

Meciul Forestei cu FC Argeș a fost reprogramat pe 28 aprilie, în timp ce următorul joc oficial din campionat are loc pe 10 martie, la Suceava, cu Chindia Târgoviște.

Marius ANGHEL 02 Mar. 2018, 13:54 Campionat
Pe aceeași temă