Foresta a scăpat de datoria de la Finanțe și poate solicita bani de la Consiliul Local. Sucevenii au mai legitimat doi jucători stranieri

Marius ANGHEL 13 Sep. 2017, 13:10 Campionat
Foresta a scăpat de datoria de la Finanțe și poate solicita bani de la Consiliul Local.** Sucevenii au mai legitimat doi jucători stranieri

Vești bune dinspre Foresta. Noii investitori ai clubului sucevean, doi moldoveni și un francez, au reușit în cursul zilei de ieri să achite întreaga datorie către Finanțe, aproximativ 110.000 de euro, ceea ce înseamnă că gruparea suceveană va putea accesa finanțarea de la Consiliul Local pe anul 2017, în cuantum de 1.000.000 de lei.

În plan sportiv, tot ieri, Foresta a reușit să mai înregimenteze doi fotbaliști. Primul dintre este Wilhem Renquin, un jucător belgian de bandă dreaptă, care a evoluat pentru formația suceveană în amicalul cu Bucovina Rădăuți. În vârstă de 21 de ani, Renquin a jucat ultima oară în Belgia, la gruparea Ath.

Cel de-al doilea nou venit este atacantul francez Khalid Chalabi, în vârstă de 22 de ani. Chalabi a început fotbalul la juniorii lui AS Monaco, sezonul trecut evoluând la echipa secundă a celor de la Stade Reims. Acesta se va alătura lotului Forestei în cursul zilei de astăzi, existând șanse mari să intre pe teren în duelul de sâmbătă, de pe Areni, cu CS Mioveni.

Proiectul de hotărâre prin care Foresta ar putea încasa milionul de lei de la Consiliul Local Suceava va fi supus la vot în ședința de luni, 18 septembrie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 13 Sep. 2017, 13:10 Campionat
Pe aceeași temă