Foresta a rămas fără antrenorii portughezi! Cine se va ocupa în continuare de pregătirea echipei sucevene

Marius ANGHEL 20 Oct. 2017, 12:48 Campionat

Adus începând cu etapa a 6-a la Suceava, odată cu concretizarea preluării clubului Foresta de către investitorii moldoveni Gheorghe Negură și Ion Lozovan și francezul Farid Khallaf, antrenorul portughez Nuno Pedro (35 de ani) nu a putut fi legitimat nici până acum, când campionatul Ligii 2 a ajuns aproape de runda a 13-a. În toată această perioadă cu șapte meciuri, pe foaia de arbitraj a fost trecut ca antrenor principal Marius Urs, antrenorul cu portarii al clubului, în timp ce Nuno Pedro a luat loc în tribună și a dat indicații de acolo (foto jos).

De acum înainte nu va mai fi cazul de nicio legitimare a portughezului Nuno Pedro sau a colaboratorului său Sergio Silva. Ambii au plecat de la Suceava, anunță Gazeta de Suseava. Dacă Pedro a părăsit România după meciul cu CS Afumați, desfășurat pe 7 octombrie, sub pretextul că trebuie să-și rezolve unele probleme personale în Portugalia, secundul Silva a decis să plece și el la mijlocul acestei săptămâni, miercuri.

În aceste condiții, antrenamentul de ieri, ultimul înaintea plecării la Satu Mare, acolo unde Foresta va juca sâmbătă, a fost condus de Marius Lup, Bogdan Tudoreanu și tunisianul Khalil Chakroun. Aceștia au luat loc și până acum pe banca tehnică și o vor face și în continuare, după plecarea lui Nuno Pedro, respectiv a lui Sergio Silva.

Sâmbătă, de la ora 11:00, Foresta Suceava joacă în deplasare la Satu Mare, cu Olimpia, în cadrul etapei a 13-a a Ligii 2. După 12 etape, gruparea suceveană se află pe locul 19, penultimul, cu doar 8 puncte acumulate, având un golaveraj dezastruos: 8-49.

Pe lângă antrenori, Foresta are însă probleme și cu mulțimea de jucători stranieri pe care i-a adus în acest sezon, 11 la număr. Gruparea suceveană poate pierde meciul cu Afumați, încheiat la egalitate, scor 2-2, deparece nu a avut pe foaie zece jucători formați la nivel național. În plus, sunt semne de întrebare și în privința nerespectării regulii utilizării celor trei jucători under 21, deoarece Masella se încadrează la vârstă, dar nu are trei ani jucați în România.

Marius ANGHEL 20 Oct. 2017, 12:48 Campionat
Pe aceeași temă