Foresta a plecat de joi spre Motru, acolo unde țintește o victorie cu Pandurii. Sucevenii nu vor să piardă contactul cu restul echipelor aflate deasupra liniei retrogradării

Marius ANGHEL 02 Nov. 2017, 19:10 Campionat
Foresta a plecat de joi spre Motru, acolo unde țintește o victorie cu Pandurii.** Sucevenii nu vor să piardă contactul cu restul echipelor aflate deasupra liniei retrogradării

Clasată pe ultimul loc în ierarhia Ligii 2, Foresta va juca sâmbătă, în etapa a 15-a, la Motru, acolo unde Pandurii Târgu Jiu își desfășoară meciurile pe teren propriu. Deoarece deplasarea este foarte lungă, conducerea grupării sucevene a luat decizia ca plecarea spre Oltenia să se producă încă de astăzi dimineață. „Galben-verzii” vor ajunge la Târgu Jiu în cursul serii, se vor caza la Hotelul Europa, urmând ca a doua zi să susțină o ședință de pregătire la o bază sportivă din localitatea gorjeană.

Sucevenii merg deciși să facă totul pentru a obține un rezultat pozitiv pe terenul Pandurilor, în condițiile în care se află deja la o distanță de 9 puncte față de ultimul loc retrogradabil. Foresta nu va putea conta în această partidă pe aportul accidentaților Eridson Mendes și Pavel Secrier, care au fost înlocuiți în lotul de 18 cu Daniel Pappoe și Issa Diallo.

Referitor la adversar, nici gruparea gorjeană nu traversează o perioadă de grație. Chiar dacă au anunțat la începutul sezonului intenția de promovare în Liga întâi, „pandurii” au ajuns să lupte pentru menținerea în eșalonul secund, având și probleme mari financiare. La formația din Târgu Jiu evoluează în prezent și doi fotbaliști care au îmbrăcat tricoul Forestei în precedenta ediție de campionat, este vorba de fundașii Daniel Lung și Dudu Drugă.

Până la finalul sezonul de toamnă, care include și primele două runde din retur, Foresta mai are de jucat cu Pandurii Târgu Jiu, Știința Miroslava, Sportul Snagov și ASA Târgu Mureș, în deplasare, și cu ASU Politehnica Timișoara, Luceafărul Oradea și Ripensia, pe teren propriu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 02 Nov. 2017, 19:10 Campionat
Pe aceeași temă