Florin Costea resuscitează Vâlcea! Atacantul a înscris la primul meci pentru noua sa echipă

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Sep. 2016, 19:36 Campionat

Florin Costea a redebutat cu succes la CSM Râmnicu Vâlcea, marcând golul care a adus victoria echipei sale la Brăila, 1-0 cu Dacia Unirea în etapa a 8-a a Ligii 2. Având și banderola de căpitan, Costea a marcat în minutul 39, cu un șut din marginea careului, după o pasă cu câlcâiul venită de la Mihai Dina.

Florin Costea mai jucase în cinci meciuri pentru CSM în anul 2005, reușind cinci goluri, după care a fost achiziționat de Universitatea Craiova. Pe lângă revenirea lui Costea, la CSM s-a mai consemnat un debut, cel al portarului Cătălin Cabuz, împrumutat de vâlceni de la Viitorul.

Astfel, după trei eșecuri consecutive, echipa lui Jerry Gane obține primul succes în deplasare din acest sezon, 1-0 cu Brăila și dă semne de reviriment. De remarcat faptul că Dacia Unirea a cedat primele puncte din acest sezon pe teren propriu, în care reușise trei victorii acasă.

După victoria obținută azi la Brăila, trupa lui Jerry Gane a urcat în afara zonei retrogradării, iar sâmbătă, de le ora 11:00, joacă în Zăvoi cu Metalul Reșița.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: captură DigiSport

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Sep. 2016, 19:36 Campionat
Pe aceeași temă