Florin Bratu, după victoria cu 9-1 a Aerostarului: „Am lăsat o ultimă impresie bună tocmai pentru a putea construi din retur o echipă și mai competitivă”

Marius ANGHEL 10 Dec. 2018, 17:11 Campionat

Aerostar Bacău a obținut scorul ultimei etape din 2018 și al campionatului în fața bucureștenilor de la Metaloglobus. Echipa lui Florin Bratu a câștigat cu 9-1 după golurile marcate de Cătălin Vraciu (8′, 35′), Valentin Buhăcianu (29′, 31′, 64′), Horia Ilie (37′), Alin Mutu (60′, 63′) și Andrei Pavel (88′ – pen.), respectiv Ovidiu Herea (70′).

„Ne-am adaptat foarte bine condițiilor. Am fost mult mai pregătiți, am fost agresivi, determinați și mereu primii la minge. Am lăsat o ultimă impresie bună tocmai pentru a putea construi din retur o echipă și mai competitivă”, a concluzionat Florin Bratu după succesul Aerostarului în fața echipei conduse de fostul ei antrenor, Cristian Popovici.

„În cariera mea de conducător am reușit și scoruri mai drastice decât acest 9-1 cu Metaloglobus. Totuși, niciunul nu m-a bucurat ca acesta, mai ales că l-am obținut în liga a doua, într-un meci vital pentru atingerea obiectivului”, a spus, pentru Deșteptarea, și președintele Aerostarului, Valerian Voicu.

Ședință pentru a trage linie după această prima parte a sezonului

După acest rezultat, Aerostar și Metaloglobus au făcut rocada în clasament. Băcăuanii au urcat pe locul 15, primul de deasupra retrogradării, cu 22 de puncte, iar bucureștenii, cu 21 de puncte, au căzut pe poziția a 16-a, ultima care duce în Liga 3.

În această săptămână, conducerea Aerostarului și stafful tehnic vor trage linie după această primă parte a sezonului și vor lua decizii în privința despărțirilor și a achizițiilor. „Ne vom întâlni zilele viitoare pentru a stabili configurarea lotului cu care vom relua pregătirile pe 15 ianuarie. Lista definitivă a plecărilor și venirilor o vom anunța însă de-abia după sărbători”, a precizat directorul clubului, Doru Damaschin, care are și un regret după victoria la scor cu Metaloglobus: „Îmi pare rău că din cele nouă goluri înscrise azi nu am păstrat unul cu Brăila și unul cu Farul pentru a avea patru puncte în plus la finalul lui 2018″.

Rezumatul meciului:

Foto și video: fb Aerostar Bacău

Marius ANGHEL 10 Dec. 2018, 17:11 Campionat
Pe aceeași temă